ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
מנהל: מפקחים
Re: תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
בוקר טוב, אוקיי כמו דגם TS701 שאצלכם בחנות?
ועוד שאלה, מכיוון שהם בחדר שבו יש ממש מעט אור שמש אני מוציא אותם לשמש עם הכלוב מידי יום(כמובן שלא קר) האם בתקופה זאת עדיף שלא אזיז את הכלוב גם אם הם רגילים לזה?
ועוד שאלה, מכיוון שהם בחדר שבו יש ממש מעט אור שמש אני מוציא אותם לשמש עם הכלוב מידי יום(כמובן שלא קר) האם בתקופה זאת עדיף שלא אזיז את הכלוב גם אם הם רגילים לזה?
TS 701 אינו מתאים לתוכים לריבוי, הכלוב מיועד לתוכים האכלות יד.
כלובי ריבוי שמתאימים הם הכלובים בקישור הבא כמו כלוב TI421
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%9C%D ... ducts.html
כלובי ריבוי שמתאימים הם הכלובים בקישור הבא כמו כלוב TI421
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%9C%D ... ducts.html
-
bvurth1511
- בקיעה

אני לא ממליץ להזיז את הכלוב כי זה יכול לגרום להורים להפסיק לדגור
עדיף לא לבצע שינויים בכלובים בהם יש דגירה או גידול גוזלים, שינוי מיקום הכלוב עלול לעיתים לגרום ל
כך שהביצים / גוזלים ינטשו.
כך שהביצים / גוזלים ינטשו.
-
bvurth1511
- בקיעה

בבקשה מקווה שעזרתי

במידה ואני מחליט להאכיל אותם אחרי שבועיים, אחרי האכלה אני מחזיר לכלוב שלהם עם ההורים? או ברגע שהתחלתי חייב אומנת או מקום עם חימום וכו'?55 כתב:הדגירה בין 18-19 ימים, מתחילים לספור מהטלת הביצה השנייה שלישית שכן האם מתחילה רק אז לדגור ברצינות.
אפשר להוציא את הגוזל כשהוא מתחיל להתנצות בגיל שבועיים בערך.
עדיין בשלב זה יש להאכיל את הגוזל כ 4-5 פעמים ביום וצריך לקחת זאת בחשבון.
כמו כן כבר ביצה שלישית...יום כן יום לא
-
bvurth1511
- בקיעה

אתה לא חייב אומנת אתה יכול לדאוג לקופסה או בית הטלה עם נסורת עליה נייר סופג ועל זה רשת ריבועים
לא הבנתי אתה רוצה להוציא אותם ולהאכיל ולהחזיר לתה הטלה כדי שההורים יחממו אותם או להוציא אותם לשחק איתם בחוץ ולהחזיר לתה כי זה לא יחשב החתמה זה יהיה הרגלה והוא לא יהיה חברותי כמו אחד שעבר החתמה
מזל טוב על הביצים
ואצל חבר שלי היו תשע ביצים בהטלה אחת
לא הבנתי אתה רוצה להוציא אותם ולהאכיל ולהחזיר לתה הטלה כדי שההורים יחממו אותם או להוציא אותם לשחק איתם בחוץ ולהחזיר לתה כי זה לא יחשב החתמה זה יהיה הרגלה והוא לא יהיה חברותי כמו אחד שעבר החתמה
מזל טוב על הביצים

ואצל חבר שלי היו תשע ביצים בהטלה אחת
אם אתה מחליט להוציא להחתמה אתה צריך להמשיך ולטפל בו. אם תוציא את הגוזל לזמנים מושכים ההורים עלולים לנטוש אותו.
בכל מקרה, צריך אומנת לגוזל שאינו מנוצה. אי אפשר לגדל גוזל שאינו מנוצה מבלי לדאוג לשמירה על חום גופו.
קוקטילים מטילים בממוצע 4-5 ביצים.
בכל מקרה, צריך אומנת לגוזל שאינו מנוצה. אי אפשר לגדל גוזל שאינו מנוצה מבלי לדאוג לשמירה על חום גופו.
קוקטילים מטילים בממוצע 4-5 ביצים.
אפילו מגיל שבועיים צריך אומנת?