ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פינקים חדשים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: פינקים חדשים

שליחה על ידי eli_lea »

אני הייתי נותן להם חודשיים מנוחה, לאחר מכן מחזיר את הקן. הנקבה שלך זקוקה לזה.
כמו שציינתי קודם, בתקופה זו תקפיד על תזונה טובה ועשירה, תערובת זרעים עם מגוון זרעים גדול. שים לב שכך שהזרעים טובים, זרעים
שיש עליהם סימנים של עובש, או זרעים שאין להם ברק והם נראים בצבע מט אלו זרעים ישנים.
ירקות ( למשל גזר מגורד) , פירות, תערובת השרייה / הנבטה ( אפשר למעוך ולתת ) אתה יכול להוסיף סידן ע"י מתן של אבן גיר בכלוב וגם ע"י מעיכת אבן גיר לאבקה ופיזור על האוכל הלח כדי שידבק אליו ויאכל ביחד. בנוסף תוספת של מזון ביצים , אפשר לשים בכלי נפרד וגם לפזר על האוכל.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

אז אחרי באמת המון השקעה בזוג פינקים שהיו לי הם אינם...;(;(פרצו לנו לבית ודווקה הם החליטו לגעת בכלוב אז שבאתי הביתה הכל היה הפוך בינהם גם הכלוב שלי ומין הסתם בציפורים עפו....:(:(
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונה לא יאמן, מה פרצו לכם לבית והפכו את הכלוב? השאירו את הבית פתוח?
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

ינעל העולם איך שהמזל שלי לא קיים תפסנו אותם הם עברו בחדרים כנירא חשבו שימצאו מחשבים ניידים וכסף תפסנו את שתיהם בדיוק אני ואבא שלי באנו הביתה אבל הפינקים שלי כבר לא היו בסביבה שתיהם קיבלו מכות ושהמשטרה באה הם דיברו עם אבא שלי למה הרבצנו להם....מה יהיה מה?אז כרגע נישארתי עם כלוב ריק...:(((
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

וואיי איזה באסה...חולרות של אנשים. ממש מבאס.
מקווה שיהיה לך כוח להתחיל מחדש ולא תתייאש.
george
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי george »

נכון שהרבה היו מתייאשים ועוד מישהו כמוני שכל החיים מנסה להרבות ציפורים ולא מצליח וזה קשה להיות קרוב כלכך בצעד אחד עד לסיום ופתאום בום והכל נהרס.
אבל שיש אהבה לציפורים שום דבר לא יהרוס ולא יגרום להיתייאש בימים הקרובים אני יביא זוד חדש ויתחיל מהתחלה,תאמת שכל הכיף זה לראות איך הם מתחברים מהתחלה ואז מגיעים לשלבים של גוזלים למרות שאת הגוזלים לא ראיתי ממש עדיין את כל הדרך ראיתי וזה ממש נחמד ויפה אבל אני עדיין מתלבט בין תוכונים לזברות רגילות או לזבגות ג'אמבו?מה אתה אומר מה עדיף?ויותר כיף?גם מהצד של ריבוי אני מיתכוון?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תבחר למה שאתה מתחבר אליו הכי הרבה, כל אחד יכול לתת לך עצה כזאת או אחרת אבל זה תלוי בך.
אני שמח מאוד שאתה מתחיל מחדש, כל הכבוד לך שלא נשברת תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”