ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
ממש לא מה שיעזור להפחית את הרעש, הזכר ימשיך לחזר והרעש יהיה באותה רמה.
אבל יהיו נקבות שיהיו מוכנות להזדווג איתו כך שהוא יהייה פחות בשקט
לא יודע למה אתה קובע שהנקבות יחליטו להזדווג איתו מה שהן לא עושות כשהן בכלוב איתו.
ובכן אני בונה כלוב אחר וגדול ואני לא יודע כמה זכרים ונקבות יכולים להיות בכלוב יהיו שמונה תוכונים אז כמה מביניהם זכרים וכמה נקבות כי יכול להיות מקרים שלזכר יהיו שתי נקבות
לכן כדאי שמספר הזכרים והנקבות הבוגרים יהיה דומה, הזוגות כבר יסתדרו ביניהם.
אז אם בכלוב יהיו שמונה תוכונים אז ארבעה זכרים וארבע נקבות?ואם כן אז יכול להיות שלזכר אחד יהיו שתי נקבות ולזכר אחד לא תיהייה נקבה בכלל
בדרך כלל התוכים מתחלקים לזוגות, לעיתים קורה שזכר ישתלט על שני תאי הטלה ויגרש את הזכר. כך נוצר מצב שהזכר מטפל בשני נקבות.
בדרך כלל זה קורה כאשר תאי ההטלה לא מוצבים טוב ( צמודים מידי) או שהכלוב יחסית קטן.
בדרך כלל זה קורה כאשר תאי ההטלה לא מוצבים טוב ( צמודים מידי) או שהכלוב יחסית קטן.
הכלוב הוא מטר אורך מטר גובה ושישים רוחב אני שם שישה תאי הטלה שהם דיי קרובים זה לזה מצד אחד שלושה תאי הטלה ומצד שני שלושה תאי הטלה
נשמע לי די צפוף, ובטח כשיהיו גם צעירים.
הייתי מוותר על זוג אחד (לפחות)
הייתי מוותר על זוג אחד (לפחות)
לא יותר מ 4 זוגות תוכונים. הכלוב צר ( 60 ) והגובה לא ממש משחק תפקיד.
תמיד צריך לחשב מהו שטח הריצפה שנותר לתוכים, אם תחלק את ה 60*100ס"מ ריצפה נותר לכל זוג תוכים שטח של
25*60ס"מ . פחות מזה זה כבר מאוד צפוף.
תמיד צריך לחשב מהו שטח הריצפה שנותר לתוכים, אם תחלק את ה 60*100ס"מ ריצפה נותר לכל זוג תוכים שטח של
25*60ס"מ . פחות מזה זה כבר מאוד צפוף.