ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לתוכונים
כן אבל את הגוזלים אני מחתים כך שאין מה לדאוג.והאורך הוא מטר ועשר ס"מ והרוחב 70ס"מ
אם הגודל בהיה 1*1 מטר היית יכול להכניס 6 זוגות. כרגע זה 4 זוגות או 5 אבל לא יותר מזה.
אני שם בו עשרה תוכונים חצי אנגלים האם הגודל מתאים?לגבי תאי ההטלה אני מביא שבעה זה בסדר?ויש לי מקום בצדדים לשלושה תאי הטלה בכל צד אז אם אני אשים את התא הטלה שנישאר כי לו מקום ליידם אז מתחתיהם אז האם הם יטילו בו?אני שם את תאי ההטלה רק בצדדים.אני צריך תשובה עד מחר כי זה ממש דחוף
הגודל יהיה 1.10 אורך ו-70 ס"מ רוחב ?
אולי עשרה זה קצת הרבה ...
לדעתי תשים 6 או 8 הרי הם גם מתרבים ,
וחצי אנגליים גם יותר גדולים מאוסטרלים ..
תאי הטלה תשים אחד או שניים יותר ממס' הזוגות שיש ..
אי אפשר לשים תא הטלה מאוחרי הכלוב ?
אולי עשרה זה קצת הרבה ...
לדעתי תשים 6 או 8 הרי הם גם מתרבים ,
וחצי אנגליים גם יותר גדולים מאוסטרלים ..
תאי הטלה תשים אחד או שניים יותר ממס' הזוגות שיש ..
אי אפשר לשים תא הטלה מאוחרי הכלוב ?
מאחורי הכלוב יש דיקט כך שאי אפשר.לי היו כבר חצי אנגליים והם לא כאלה גדולים כמו האנגלים .אני שם בצדדים חצי דיקט וחצי רשת שעלייה יהיו תאי ההטלה אני יכול לשים בכל צד שלושה תאי הטלה כך שמשני הצדדים יהיו שישה תאי הטלה.אבל אין לי איפה לשים את השביעי כי אני הרי מחתים אותם כלומר אני נותן להורים להאכית את הגוזלים ואני שלוש פעמים ביום לוקח אותם לעשר דקות שיתרגלו אליי וכך הם נהיים מחוברתים.ואני צריך לשים את התא הטלה שנישאר מתחתיהם כך שאוכל לפתוח את הגג שלו בקלות ולההוציא את הגוזלים .
אם תשים מתחת יהיה לך בעיה כי לא יהיה מקום לפתוח אלא אם כן תעשה רווח ..
אבל תמיד יעדיפו את המקום/התא הגבוה ביותר
אבל תמיד יעדיפו את המקום/התא הגבוה ביותר
תא ההטלה הנמוך יצור בעייה, התוכים ישאפו להטיל בתאים הגבוהים כך שיתכן שיגרמו ריבים בין התוכים לבין הזוג הנותר עם התא התחתון.
מצד שני אם מדובר בחמש זוגות עדיין כולם יוכלו לבחור בתא שהוא במיקום העליון.
מצד שני אם מדובר בחמש זוגות עדיין כולם יוכלו לבחור בתא שהוא במיקום העליון.
ששת התאים יהיו באותו הגובה אבל יש בכלוב חמש זוגות כך שזה ייצור בעיות אז חשבתי שיהיה עוד תא נוסף.אז אתם אומרים ששישה תאים מספיקים?
אפשר לשים רק תא נוסף, תקפיד שכל התאים יהיו באותו גובה עם מרווחים ביניהם ( כמה שיותר ) כך שזוג מתא אחד לא יצור איום על הזוג מהתא האחר בקירבה שלו אליהם.
בכלוב יהיו שש נקבות וארבעה זכרים ויהיו שישה תאי הטלה זב בסדר?