קניתי את גוצ׳י ב3 בינואר כשהיה בן 3 חודשים וגזרו לו נוצות תעופה כנראה קצת לפני.
עכשיו שמתי לב שהוא עף נמוך אבל מרחקים יחסית ארוכים טוח כדאי שהוא נוחת ושוב עף טיפה מרחק. ומהכלוב שלו הוא עף ונחת על הספה שלא רחוקה ממנו.
מתי לקחת אותי לגזירת נוצות תעופה?פתחתי את הכנף לראות אבל לא ראיתי שום דבר כי אני לא יודעת מה אמורים לראות. וכול כמה זמן צריך בכלל לשים לב לנוצות תעופה ואיך שמים לב? וכול כמה זמן הולכים לגזור נוצות תעופה? כי התחלתי לדאוג ואני לא יודעת עם צריך בכלל לדאוג.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גזירת נוצות תעופה
מנהל: מפקחים
Re: גזירת נוצות תעופה
כשאת פורסת את הכנף את צריכה לראות שנוצות התעופה גזורים. גוזרים כמו בשירטוט המצורף ואפילו עוד 2 נוצות בהמשך מאחר ולתוכים קטנים יש כושר תעופה גבוה יותר מאשר לגדולים.
אוקיי,אנסה לראות..תוכל לענות לי גם על יתר השאלות?
תוכי לא אמור לעוף על פני מרחקים כשהו מחזיק את עצמו באויר.
תוכי שמצליח להחזיק את עצמו באויר עלול להפתיע ולעוף. תוכים לא מעטים מצליחים לתפוס משב רוח שעוזר להם להתרומם
גבוה, לאחר מכן הם יכולים לעוף כמעט ללא בעייה.
כשתוכי עף ממקום גבוה הוא אמור לדאות כלפי מטה ולא לעוף בקו ישר או למרחק גדול. התוכי צריך לעוף כלפי מטה
ולנחות בביטחה ( מבלי להתרסק לריצפה )
אי אפשר לקבוע זמנים לקיטום נותות תעופה, אצל כל תוכי זה אורך זמן שונה. לכן עלייך להקפיד ולוודא שהתוכי אינו מסוגל לעוף
וגם במקרה שהתוכי לא מסוגל לעוף יש להקפיד על חלונות מוגפים כשהו משוחרר.
תוכי שמצליח להחזיק את עצמו באויר עלול להפתיע ולעוף. תוכים לא מעטים מצליחים לתפוס משב רוח שעוזר להם להתרומם
גבוה, לאחר מכן הם יכולים לעוף כמעט ללא בעייה.
כשתוכי עף ממקום גבוה הוא אמור לדאות כלפי מטה ולא לעוף בקו ישר או למרחק גדול. התוכי צריך לעוף כלפי מטה
ולנחות בביטחה ( מבלי להתרסק לריצפה )
אי אפשר לקבוע זמנים לקיטום נותות תעופה, אצל כל תוכי זה אורך זמן שונה. לכן עלייך להקפיד ולוודא שהתוכי אינו מסוגל לעוף
וגם במקרה שהתוכי לא מסוגל לעוף יש להקפיד על חלונות מוגפים כשהו משוחרר.