ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
מנהל: מפקחים
Re: תוכי עצבני מאוד לאחר שהתחיל להכנס לתא הטלה
תחזיר את היחס ל 1:2.5 ואפילו פחות סמיך, כמה ארוחות הם מקבלים ביום?
4
וזה קורה לאחד ספציפי לקטן ביותר. לציין כי הזפק רך למגע ולא קשה, והגוזל מתנהג רגיל ביותר.
ועוד שאלה האם הנייר סופג מספיק כדי שלא יסבלו מפיסוק?
ראיתי באיזה פורום שמישהו כתב שצריך רשת מתכת או פלסטיק בשביל שלא יהיה פיסוק? האם חייב?
וזה קורה לאחד ספציפי לקטן ביותר. לציין כי הזפק רך למגע ולא קשה, והגוזל מתנהג רגיל ביותר.
ועוד שאלה האם הנייר סופג מספיק כדי שלא יסבלו מפיסוק?
ראיתי באיזה פורום שמישהו כתב שצריך רשת מתכת או פלסטיק בשביל שלא יהיה פיסוק? האם חייב?
יתכן מאוד שהזפק מעט רפוי ונראה שנותר בו אוכל, לעיתים זה מטעה.
לגבי ניר סופג, אם הגוזלים עומדים עליו ביציבות ולא מתחלקים עם הרגליים לצדדים זה בסדר גמור.
לגבי ניר סופג, אם הגוזלים עומדים עליו ביציבות ולא מתחלקים עם הרגליים לצדדים זה בסדר גמור.
האם עלי להוריד לגוזל הספציפי הזה קצת במינון או לדלל לו יותר?
ואשריך אלי, עכשיו אני מבין מה אתה משקיע בתוכים שלך...שלי זה קוקטייל ושלך זה תוכים יותר גדולים.
ואשריך אלי, עכשיו אני מבין מה אתה משקיע בתוכים שלך...שלי זה קוקטייל ושלך זה תוכים יותר גדולים.
כמו שאמרתי, מצד אחד לא לפוצץ את הזפק ומצד שני לא לתת סמיך מידי, לכל גוזל מערכת עיכול שונה וצריך להתחשב בו.

אוקיי נתתי לכולם את היחס 2.5 והורדתי לו במינון היומי בצהריים נראה מה המצב מקסימום אם נראה נפוח אני אחכה איתו עוד קצת.
שאלה שלא קשורה לדיון.
הזכר הקוקטייל היה מדבר לפני ההטלה של הנקבה ומאז שהם התחילו לדגור ולהאכיל את הגוזלים, הוא רק מצייץ.
לפני זה היה מחכה קולות שורק ומדבר כמה מילים ועכשיו כלום.
האם זה מוכר? והאם יש מצב שהוא יחזור לעצמו
, חסר לי קריזת הבוקר טוב שלו, קוקוטייל אינטילגנט
הזכר הקוקטייל היה מדבר לפני ההטלה של הנקבה ומאז שהם התחילו לדגור ולהאכיל את הגוזלים, הוא רק מצייץ.
לפני זה היה מחכה קולות שורק ומדבר כמה מילים ועכשיו כלום.
האם זה מוכר? והאם יש מצב שהוא יחזור לעצמו
בהחלט יחזור לעצמו, ההתנהגות משתנה בעת תהליך הריבוי וגידול גוזלים.
מצידך תמשיך לדבר אליו את המילים המוכרות לו.
מצידך תמשיך לדבר אליו את המילים המוכרות לו.
צירוף מקרים, היום הקרבתי את אחד הגוזלים מבחוץ לכלוב של ההורים ואז הזכר בא לידו עמד ופתאום התחיל לשיר לו ולדבר, משהו מדהים.
ובקשר לגוזל עם הזפק, הגיע בצהרים שעת האכלה שלו והכל מתרוקן ממה שהוא אכל בבוקר ונשאר לו קצת נפיחות בזפק וזה תמיד חוזר חלילה.
כאילו ככה זה המבנה שלו או שיש איזה בעיה.
אני יכול לצלם באכלה לפני השינה.
אצל השאר זה מתרוקן לגמרי.
מצטער שאני חופר על זה, זה פשוט מטריד אותי.
האם יש לך רעיון?
ובקשר לגוזל עם הזפק, הגיע בצהרים שעת האכלה שלו והכל מתרוקן ממה שהוא אכל בבוקר ונשאר לו קצת נפיחות בזפק וזה תמיד חוזר חלילה.
כאילו ככה זה המבנה שלו או שיש איזה בעיה.
אני יכול לצלם באכלה לפני השינה.
אצל השאר זה מתרוקן לגמרי.
מצטער שאני חופר על זה, זה פשוט מטריד אותי.
האם יש לך רעיון?
אני מאמין שמדובר בשק הזפק ולא באוכל. קורא שהזפק נמתח יותר מידי ואז נותר מעט מזון בתחתית הזפק, פשוט לא להאכיל בכמויות גדולות
ולאפשר לזפק להתרוקן ככל שניתן. אפשר לפני הארוחה כחצי שעה לעשות לו מעט בעדינות את שק הזפק בתנועות סיבוביות, זה יכול לעזור לשרירי הזפק לפעול טוב יותר ולעיכול המזון הנותר.
בגדול האוכל לא עומד, אתה מאכיל ובכל פעם הגוזל מתרוקן זה סימן טוב שמערכת העיכול עובדת כנדרש.
ולאפשר לזפק להתרוקן ככל שניתן. אפשר לפני הארוחה כחצי שעה לעשות לו מעט בעדינות את שק הזפק בתנועות סיבוביות, זה יכול לעזור לשרירי הזפק לפעול טוב יותר ולעיכול המזון הנותר.
בגדול האוכל לא עומד, אתה מאכיל ובכל פעם הגוזל מתרוקן זה סימן טוב שמערכת העיכול עובדת כנדרש.