ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלוב לתוכונים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

מאור79
בקיעה
בקיעה

Re: כלוב לתוכונים

שליחה על ידי מאור79 »

יש לנקבה הצהובה ארבע ביצים ואולי מחר היא תטיל עוד אחת הנקבה הצהובה השניה הטילה היום ביצה ראשונה והנקבה הלבנה הטילה גם היום ביצה ראשונה.הנקבה התכלת שבן זוגה הוא הזכר הירוק בהיר אז היא אמורה להטיל בימים הקרובים.הבעיה שלשלושת הנקבות שהן שתי הצהובות והלבנה יש להן זכר משותף לשלושתן כלומר הוא עלה על שלושתייהן והוא בן זוגייהן אז אם יהיו גוזלים איך הוא יצליח לטפל בכולם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יטפל עם הנקבות ביחד.זה לא הכי בריא אבל זה מה יש. במקביל יתכן שזכרים אחרים גם הם יעזרו.
סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

שליחה על ידי gilih98 »

מאור אז אל תמכור זכרים ,
יכול להיות שזכרים שהנקבות תפוסות להם יעזרו לנקבות בטיפול
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

הבעיה שהנקבות לא רוצות שהוא יתקרב אליהן כי יש להן את הזכר שלהן והוא מישתגע כי הוא רוצה כבר שתיהיה לו נקבה אבל אני לא יכול כי יש שישה תאי הטלה.לא נראה שהוא יעזור הוא רק מציק להם ומחזר אחרי כל הנקבות שבכלל לא רוצות אותו
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

הנקבה התכלת שלא רצתה שהזכר הירוק בהיר יעלה עליה אז הם הזדווגו המון פעמים והיא הטילה אתמול ביצה ויהא אמורה להטיל מחר עוד ביצה.אז כל הנקבות דוגרות על הביצים שלהן מרגע הטלת הביצה הראשונה והיא לא מטילה זה נורמלי?בינתיים יש לנקבה הצהובה שש ביצים ובדקתי את חלקן עם פנס והן פוריות.לנקבה הצהובה השניה יש שתי ביצים ולנקבה הלבנה יש גם שתי ביצים ושלושת הנקבות הללו דוגרות על הביצים מהרגע שהוטלה הביצה הראשונה.הן מטילות ביצה פעם ביומיים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

8629 כתב:הנקבה התכלת שלא רצתה שהזכר הירוק בהיר יעלה עליה אז הם הזדווגו המון פעמים והיא הטילה אתמול ביצה ויהא אמורה להטיל מחר עוד ביצה.אז כל הנקבות דוגרות על הביצים שלהן מרגע הטלת הביצה הראשונה והיא לא מטילה זה נורמלי?
לא הבנתי את המשפט. הנקבה התכלת לא הטילה או לא דוגרת?
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

התבלבלתי בסוף במקום דוגרת רשמתי מטילה.היא הטילה ביצה עוד אתמול ולא דוגרת עליה בכלל (והיא אמורה להטיל מחר עוד ביצה), למרות שכל הנקבות מהרגע שהן הטילו את הביצה הראשונה שלהן הן דוגרות עליה ומטילות עוד ביצים בזמן שהן דוגרות.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

היא תדגור , כל תוכי מתנהג בצורה שונה, ישנם שישהו בתא ההטלה ליד הביצה וישמרו עליה ויתחילו לדגור רק לאחר הטלת הביצה השנייה או השלישית ולנו זה נראה כאילו הם דוגרים.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

בסך הכל יש עשרים ביצים לכל הנקבות מחר אמורות להיות עוד הטלות
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

לנקבה הצהובה עם השש ביצים אז יש לה נפיחות בבטן כאילו שיש לה ביצה כלואה,היא משלשלת ונמצאת מלא בתא ההטלה. בדקתי אם יש לה ביצה כלואה אך אין.יש לה את הנפיחות הזו כבר שבוע זה נורמלי?אחותה הטילה חמש ביצים והפסיקה להטיל ויש לה גם את אותה נפיחות שלשולים אותה התנהגות.
בינתיים
לצהובה1 יש שש ביצים
צהובה שניה חמש ביצים
לבנה חמש ביצים
תכלת חמש ביצים
אנגליה אמורה להטיל בקרוב.
חשוב לציין שהצהובה2והלבנה הן הטילו באותו יום ובאותה שעה שזה ממש מוזר הן הטילו ביצה אחת כל יומיים באותו היום ואותה השעה והטילו את אותו מספר ביצים.לשתייהן יש את אותו זכר.
בבקשה תענו לי על השאלה של הנפיחות אצל הנקבות למרות שאין להן ביצה בבטן זה ממש מדאיג אותי
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”