ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חתולים וקוקטייל
מנהל: מפקחים
- lilioror1990
- ביצה

חתולים וקוקטייל
בקרוב אני מביאה קוקטייל אבל יש לי בבית 3 חתולים שאחת מהם היא גורה ואני מפחדת שהם לא יסתדרו או יותר גרוע ינסו לאכול אותו איך מרגילים אותם להסתדר ביחד? יש לציין שהחתולים שלי לא סובלים מרעב ומקבלים המון אוכל אז אני לא רואה סיבה שינסו לטרוף אותו אבל מאחר והם חיות טרף החשש עדיין קיים. ראיתי באינטרנט מלא סירטונים שחתול ותוכי מסתדרים ואפילו חברים טובים איך אני דואגת שגם אצלי יהיה ככה וחתןלים יסתדרו טוב אם הקוקטייל?
-
bvurth1511
- בקיעה

Re: חתולים וקוקטייל
צריך להרגיל אותם בהדרגה ולא לשחרר את התוכי עם החתולים בלי השגחה
קודם כל הרבה זמן להסתגלות, לא למהר, להכיר להם את הקוקטיל תוך כדי שאת משגיחה ללא הפסק. גם אם נראה לך שהם מסתדרים
זה לא תמי כך, כשתפני את הגב זה יכו להיגמר רע. פשוט להשגיח ללא הפסק.
זה לא תמי כך, כשתפני את הגב זה יכו להיגמר רע. פשוט להשגיח ללא הפסק.
- lilioror1990
- ביצה

נגיד שאני מביאה אותו הביתה כדאי להוציא אותו ישר ליד החתולים שיראו אותו או עדיף לחכות אם זה כמה ימים? ואיך לעשות את זה?
כשאת מביאה את התוכי הבייתה תני לו מספר ימים להתאקלם, להכיר את הסביבה. גם הלחתולים צריכים להתרגל לכך
שיש חיה נוספת בבית.
שיש חיה נוספת בבית.