ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ברח הזכר ....

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אליאן אלון
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: עפולה
שם פרטי:: אליאן

ברח הזכר ....

שליחה על ידי אליאן אלון »

היום ברגע של טיפשות ובלי מחשבה תחילה (יום שגם ככה התחיל גרוע) פתחתי את תא ההטלה בכדי לעקוב אחר הגוזל הבעיתי ולהאכילו דבר שאני עושה כבר יומיים ללא בעיה הצליח לחמוק הזכר ולהתעופף לו מבעד לחלון אני כל כך כועסת על עצמי עכשיו .
שאלה האם הנקבה תסדר עכשיו לבדה בטיפול בשאר הגוזלים ?
(איזה טיפשות טיפשות טיפשות ...תמונה)
תלמיד ישיבה יוצא מהישיבה ורואה את הרבי שלו מעבר לכביש וקורא לו " רבי רבי " אז הרבי ירה בו!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ברח הזכר ....

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל היא תסתדר, מעבר לזה נסי למצוא אותו, יש לך גג אם אני לא טועה? תוציאי את הכלוב ותנסי לקרוא לו, יתכן מאוד שהוא בסביבה והוא ירצה לחזור לנקבה. זה קורה, לא לקחת ללב, לנסות ולהחזיר אותו.
סמל אישי של משתמש
אליאן אלון
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: עפולה
שם פרטי:: אליאן

שליחה על ידי אליאן אלון »

אלי אכן יש לי גג אבל כלוב ענקי לא ניתן לעלות אותו ועל הגג יש כלוב ענקי של יונים (של השכן ) פוחדת לסכן את הגוזלים והנקבה בכל מקרה הקרבתי אותה לחלון היא כנראה קראה לו ואחרי פרק זמן התייאשה וניכנסה חזרה לתא ....האם להשאיר אותה ליד החלון ? רוצה לציין שבאזורינו יש מלא עורבים אני חוששת שהם הצליחו להבריח אותו .....אז חלון או לא ? הנקבה לא אמא הכי מסורה השינויים של המקום יכולים להפריע לה ?
תלמיד ישיבה יוצא מהישיבה ורואה את הרבי שלו מעבר לכביש וקורא לו " רבי רבי " אז הרבי ירה בו!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשאירי אותה במקומה , חבל לקחת סיכון מיותר, במקביל תשאירי את החלון פתוח כדי שאם הוא יגיע לסביבה הוא יוכל יכנס לחדר חזרה.\
נקווה מאוד שהוא יצליח לחזור.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”