ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

להשאיר קוקטייל לבד

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
lilioror1990
ביצה
ביצה

להשאיר קוקטייל לבד

שליחה על ידי lilioror1990 »

אני מתכוונת להביא בקרוב תוכי מסוג קוקטייל זכר. אני גרה לבד ונוסעת בסופשים הביתה או לחבר שלי ואני רוצה לדעת האם מותר להשאיר אותו לבד כמה ימים? זה עלול לפגוע בו או שעלי לקחת אותו איתי? ומה עושים אם משאירים אותו כמה ימים לבד מה צריך להכין לו?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: להשאיר קוקטייל לבד

שליחה על ידי eli_lea »

כמה ימים זה הרבה. רוכשים כלוב מתאים לנשיאה, גדול ככל שאפשר אבל עדיין קל ונוח ולוקחים את התוכי איתך.
בעיקרון תץוכי יכול לחיות לבדו בכלוב בחלק מהיום, מעשירים את הכלוב בצעצועים ובאביזרים שונים, אבל אם לא נמצאים בבית במשך כל היום וגם בסופי שבוע נעלמים נוצר מצב שהתוכי יהיה די בודד.

בסך הכל תוכי קוקטיל אינו מלכלך במיוחד וגם לא קשה לקחת אותו בכלוב אם נוסעים לסופי בוע או לכמה ימים.
סמל אישי של משתמש
lilioror1990
ביצה
ביצה

אני פשוט מפחדת שהוא יחטוף טראומה מהנסיעה והטירטור כי אני נוסעת באוטובוסים וגם יש אצל חבר שלי כלב די טריטוריאלי שלא אוהב חיות אחרות שפולשות לו לטריטוריה וגם קראתי שזה לא טוב לו להיכנס פתאום לטריטוריה חדשה. אם אני נוסעת כל סופש זה יהיה אפשרי לקחת אותו פעם כן ופעם לא כדי שלא יסבול מהנסיעות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

עדיף לקחת את התוכי בכל פעם שאת נוסעת.הוא פשוט יתרגל,תצטרכי לראות כיצד התוכי

מתנהג בנסיעות ולפי זה להחליט.
סמל אישי של משתמש
lilioror1990
ביצה
ביצה

השאלה אם כל נסיעות האלה באוטובוסים כל סופש לא יהפכו אותו לתוקפני?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ישנם תוכים שנהנים מהטיולים וישנם שלא, תצטרכי לנסות ולראות, הכל עניין של הרגל וגישה, אלמוגי מהאתר למל הייתה נוסעת עם התוכי שלה בכל יום כמעט באוטובוסים והתוכי הסתדר עם זה לא רע.
דררה לתפארת מדינת ישראל?!
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”