ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלוב לתוכונים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

מאור79
בקיעה
בקיעה

Re: כלוב לתוכונים

שליחה על ידי מאור79 »

אני כזה מטומטם זה בכלל לא היה גוזל אלא ביצה לא טובה כנראה הביצה הלא פוריה.היא הייתה קצת שבורה וקצת פתחתי אותה וזה נראה לי כמו גוזל אבל עכשיו ראיתי שזה מין כזה ביצה קשה בצבה שחור נראה כמו מקולקל וחיידקים נכנסו בה.בקיצור סתם דאגתיתמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

שליחה על ידי gilih98 »

כנראה ביצה לא טובה ..
העיקר שהכל בסדר ולא היה גוזל
שבת שלום תמונה
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

כן מזל שלא היה גוזל בביצה הזאת אבל שמעתי ציוצים חלשים שבאים מהתא ולכן הבנתי שבביצה הזאת יש גוזל אבל לא היה.עכשיו עברתי בחדר ואני שומע ציוצים חזקים מהתא הזה ולא רציתי להפריע אבל הציוצים נמשכו וההסתקרנות גברה אז תפחתי את התא וראיתי גוזל פצפון שבקע מביצה אחרת ולכן שמעתי את הציוצים.כששמעתי את הציוצים החלשים חשבתי שיש גוזל בביצה השבורה אבל בעצם היה גוזל שעמד לצאת בביצה לא שבורה שלא הראה שהולך לבקוע בה גוזל אבל זה קרה .עכשיו הגוזל בסדר עם זפק מלא.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

תמונהלצערי לנקבה אחת היו שני גוזלים ושנייהם מתו אחד מת לפני חמישה ימים ואחד מת שלשום בשל בעיה אני חושב בקיבה.אז הנקבה נימצאת המון בתא ההטלה ולא רצתה לצאת אבל היא יצאה היום והתחילה לחזור לשיגרה הבעיה שהזכר כבר מחזר אחריה והיא ירדה שהוא יעלה עליה אבל איך שהוא עולה היא בורחת ועושה בעצמה רעשי חיזור.האם זה נורמלי?
עכשיו יש בכלוב שמונה תוכונים ויהיו איתם לקצת זמן משהו כמו שישה גוזלים בכלוב עד שאמכור אותם האם זה בסדר שהם יהיו בו למשהו כמו שבועיים?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

8629 כתב:עכשיו יש בכלוב שמונה תוכונים ויהיו איתם לקצת זמן משהו כמו שישה גוזלים בכלוב עד שאמכור אותם האם זה בסדר שהם יהיו בו למשהו כמו שבועיים?
ומה גודל הכלוב? אם אתה שואל כדאי גם שתציין מה גודל הכלוב.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

מטר אורךXמטר גובהX ס"מ70 רוחב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר: