ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלת סידן
מנהל: מפקחים
-
תוכון 6000
- ביצה

שאלת סידן
שלום ,
אני מגדל זוג תוכונים זכר ונקבה התוכונים שלי אכלו את הדף ששמתי להם מתחת לכלוב (כדי שלא יתלכלך הכלוב) נסענו לחנות חיות והמוכר אמר שחסר להם סידן ומכר לנו אבן מיוחדת שהם אוכלים אותה וזה מכניס להם סידן לגוף באמת חסר להם סידן?
תודה תוכון 6000
אני מגדל זוג תוכונים זכר ונקבה התוכונים שלי אכלו את הדף ששמתי להם מתחת לכלוב (כדי שלא יתלכלך הכלוב) נסענו לחנות חיות והמוכר אמר שחסר להם סידן ומכר לנו אבן מיוחדת שהם אוכלים אותה וזה מכניס להם סידן לגוף באמת חסר להם סידן?
תודה תוכון 6000
Re: שאלת סידן
יכול להיות שהפ כירסמו כי היה להם משעמם אבל אם אין לך בכלוב שלהם סידן אז צריך אם קנית מצויין.אני אישית ממליץ על סביה
יש להם רשת שמפרידה בין הנייר לתוכים בתחתית הכלוב ?
-
תוכון 6000
- ביצה

יש רשת שמפרידה בין התוכים לעיתון אבל חלק מהעיתון איכשהו היה למעלה דרך הצדדים והתוכונים לעסו את זה קניתי אבן של סידן(לבנה ועגולה) האים זה טוב (האבן) ? התוכונים לא נוגעים באבן
תודה מראש
תודה מראש
תשים פחות עיתון או שתצמיד את העיתון למגש
לגבי האבן , כן זה טוב אבל אתה יכול להעלות תמונה של איך זה נראה ?
לגבי האבן , כן זה טוב אבל אתה יכול להעלות תמונה של איך זה נראה ?
-
תוכון 6000
- ביצה

בעיה לעלות תמונה אני עולה רק לכיתה ד...
אין לך פלאפון שתוכל לצלם איתו ? או מצלמה שמתחברת גם למחשב ?
-
תוכון 6000
- ביצה

יש לי פלאפון אבל זה עדיין בעיה.... האבן עגולה 2ס"מ לאורך ו4ס"מ לרוחב זה הכי הרבה פירוט שאני יכול לפרט לך
אוקיי אז זה בסדר ...
זה בטח נראה ככה :
זה בטח נראה ככה :
- קבצים מצורפים
-
- ככה
- אבן סידן.jpg (5.1 KiB) נצפה 5149 פעמים
-
תוכון 6000
- ביצה