זה הולך להיות הדבר הכי ארוך שכתבתי בכל אתר באינטרנט והדבר שבחיים לא הייתי חושב לכתוב לא כאן ולא בכל פורום אחר לפחות לא היום ולא עוד יומיים לא עוד שבוע וגם לא עוד שנתיים אולי עוד עשרים שנה, אבל זה קרה היום:
מת לי התוכי
מה יכולה להיות הסיבה?
מה לעשות?
הוא בן 3 חודשים וקצת ויש לא אח
הוא היה טיפה פחדן ושונה מאחיו שהיה תמיד נמרץ, הוא לא היה עף ואחיו כבר כן
הוא קטן מאחיו ב 3 ימים בערך
הוצאתי אותו לטיול בפעם הראשונה וטיפה התנשם ולא התייחסתי לזה
המשכתי ללכת איתו ונפל על המדרכה מגובה של מטר בערך ונחת על המדרכה ובדקתי ולא ראיתי שקרה לא משהו והמשיך כרגיל (הוא תמיד בדרך כלל היה נופל מדי פעם), הלכתי איתו טיפה על דשא בסביבה והרמתי אותו והלכתי
שמתי אותו טיפה על נדנדה על ידית מתכת עם צבע כמה שניות ונדנדתי אותו ונגע טיפה ואז נפל באחד החורים שיש בידית העגולה שיש לה כ-4 חורים, הוא נפל על חול לפני ובדקתי שלא אכל חול או משהו מהמתכת,
הלכנו הביתה אחרי כ 2-3 דקות ושמתי אותו בכלוב עם אחיו שישתה טיפה וילך לישון (אגב הוא נראה לי ישן שהיה אצל אחי בחדר ואז לקחנו אותו לטיול כי זה היה בטרמפ עם אחי שהוציא את הכלב), הוא ואחיו וגם ההורים שלהם זוג פרא אכלו קצת מאפרסק כמה שעות לפני כל הסיפור הזה שקרה באחד וחצי בלילה ואכלו בערך בסביבות 8 בערב, שהיה בכלוב הוא היה כזה חלש והתנדנד ונפל קדימה לקערת מים ואבל לא נפל לתוכה, רציתי להביא לא מים ממזרק אבל לפני זה ניסה לעלות על סורגי הכלוב והייתה לו מן סחרחורת ונתלה על יד אחת והראש והגוף שלו היו כלפי מטה ואז נפל אחרי כמה שניות ואולי חטף מכה בראש אבל לא יודע אבל עוד היה חי ואולי התחיל לגסוס, כבר חשנו שקורה משהו רע אחרי כמה שניות מאז שהכנסנו אותו לכלוב, הוצאתי אותו לתת לו מים מהמזרק והוא ממש גסס והראש שלו התנדנד והתחיל ליפול אבל בכל זאת נתתי לו מים, הוא לא שתה וירק את המים, ממש לאחר מכאן אחרי שממש גסס התחלתי להנשים אותו כי אין לי מה להפסיד, הוא הקיא אחר כך את האוכל שאכל ואחרי שהמשכתי להנשים אותו הוא כבר לא זז ומת אבל אחר כך לא התייאשתי והמשכתי להנשים אותו אני ואחי ולחצנו לא על הבטן כדי שהאוכל יצא אבל כלום לא צלח ומת וודאי
לעשות לו נתיחה לאחר המוות?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מת לי תוכי
מנהל: מפקחים
-
קוקי המהמממת
- ביצה

Re: מת לי תוכי
משתתפת בצערך...
גלעין אפרסק מסוכן לתוכים..אם האפרסק היה עם הגלעין יכול להיות שזה זה...

גלעין אפרסק מסוכן לתוכים..אם האפרסק היה עם הגלעין יכול להיות שזה זה...
גליגרלוי
I LOVE TOOKIM!
I LOVE TOOKIM!

עצוב 
איך הנשמת אותו ?
איך הנשמת אותו ?
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
פשוט לנשאוף לו לתוך הפה
אני לא נתתי לו ולא לשאר התוכים חתיכה מהגלעין ולהם לא קרה כלום,
המסביב של הגלעין איפה שיש סגול כזה זה עדיין רעיל לתוכים?
יכול להיות שהיית חתיכה קטנה עם הסגול הזה ורק הוא אכל
נראה לי שהכי הגיוני שמת מהתקף טראומה ופחד, מסכן סתם הוצאתי אותו עוד הערתי אותו בשביל זה כי אני מעדיף להוציא אותם בלילה כי אני לא רוצה כל כך שיראו אותי, עשיתי לו טראומה, אבל לא הבנתי למה רק שכבר היה בכלוב בבית עם אחיו והכל חזר לקדמותו הוא התחיל להתעלף
למה דווקא לא בחוץ, אולי המעבר מבית ולבחוץ ושוב לבית כבר שיגע אותו ופחד ומת?
אני לא נתתי לו ולא לשאר התוכים חתיכה מהגלעין ולהם לא קרה כלום,
המסביב של הגלעין איפה שיש סגול כזה זה עדיין רעיל לתוכים?
יכול להיות שהיית חתיכה קטנה עם הסגול הזה ורק הוא אכל
נראה לי שהכי הגיוני שמת מהתקף טראומה ופחד, מסכן סתם הוצאתי אותו עוד הערתי אותו בשביל זה כי אני מעדיף להוציא אותם בלילה כי אני לא רוצה כל כך שיראו אותי, עשיתי לו טראומה, אבל לא הבנתי למה רק שכבר היה בכלוב בבית עם אחיו והכל חזר לקדמותו הוא התחיל להתעלף
למה דווקא לא בחוץ, אולי המעבר מבית ולבחוץ ושוב לבית כבר שיגע אותו ופחד ומת?
לא יודעת ...
אבל זה לא טוב שהנשמת אותו ,
יש חיידקים שיכולים לעבור אליו והרוק יכול להיות מסוכן ..
לגבי נתיחה לאחר המוות -
לפעמים גם אחרי הנתיחה לא יודעים את הסיבה ב-100% ,
וזה גם עולה כסף ככה שאני לא חושבת שכדאי ...
אבל זה לא טוב שהנשמת אותו ,
יש חיידקים שיכולים לעבור אליו והרוק יכול להיות מסוכן ..
לגבי נתיחה לאחר המוות -
לפעמים גם אחרי הנתיחה לא יודעים את הסיבה ב-100% ,
וזה גם עולה כסף ככה שאני לא חושבת שכדאי ...