ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך לגרום לתוכי קוקטיל לתת בי אמון שוב
מנהל: מפקחים
Re: איך לגרום לתוכי קוקטיל לתת בי אמון שוב
הוא נותן בי חצי אמון.... אני דיי בטוח שהוא יחזור איך שהוא היה ... כי אני רואה שיפור הוא כמו תוכי האכלת יד ... הוא אוכל לי מהיד ואפשר ללטף אותו ... כל דבר לוקח זמן
צריך זמן ו-סבלנות
התוכי שלי התחיל לשרוק הרבה מזה אומר ?
כנראה שהוא זכר ואולי מחזר ...
לא אבל זה רק מתי שבאתי.. אין לו בת זוג ...

זה היום החמישי ועדין אין לו אמון בי ... הוא רק נותן לי ללטף אותו רק בראש ובמלטה... והוא אוכל לי מהיד רואים שיפור קל והוא התחיל לשרוק קצת יותר שהוא רואה אותי.. 
תמשיך איך שאתה מתנהג ויהיה יותר ויותר שיפור עד שיבטח בך לגמרי (:
זה היום החמישי לאילוף... הוא נותן לי ללטף אותו בראש ובגוף הוא גם לא תוקף אותי.. אבל מתי שאני שם אצבע מתחת לרגלים שלו הוא נושך אותי .. ישר .. אני לא יודע כבר מה לעשות.. אני מנעשה להיות עדין ולהביא לו צופרים וללטף אותו ולדבר אייתו ולשרוק לו אבל אני מפחד שהוא לא ייתן לי אף פעם להרים אותו או שהוא לא יעלה לי על האצבע יכול להיות שזה יקרה? כי הוא עבר משהו .. היה לי אותו חצי שנה ואז הוא ברח לי לחודשים וחזר... בגלל שזה קוקטייל יש סיכוי אבל אני צריך לדעת..
תנסה לשים לו אצבע וביד השנייה תשים צ'ופר ותשים את היד השנייה עם הצ'ופר ליד האצבע בקצת מרחק ותגיד לו עלה ואם הוא יעלה תביא לו את הצ'ופר .. מקווה שהבנת ...
הבנתי.. אבל הוא יינשך לי את האצבע ......