ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל ז׳אקו
מנהל: מפקחים
Re: גוזל ז׳אקו
שים אותו בכלוב קטן עם קערה עם מים וקערה עם אוכל ותתן פעם-פעמיים דייסה ביום צהריים וערב
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
-
Gloster132
- ביצה

עדכון לגבי הגוזל הוא כמעט מנוצה לגמרי נמצא בכלוב עם אוכל ומים
השובב התחיל לחבב פחות את הדייסה שלו מה עושים הוא לפעמים ממש מתנגד
השובב התחיל לחבב פחות את הדייסה שלו מה עושים הוא לפעמים ממש מתנגד
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
הוא כבר אוכל לבד?
אם כן הוא אוכל טוב?
מה המשקל שלא?
אולי אפשר להפסיק אם הדייסה
תתחיל להביא לא ספירות וירקות ותערובת השרייה/נבטים ותעקוב אחריו אם אוכל ותעקוב אחרי המשקל שלא, אם יש ירידה גבוה מאוד כמו 20-30 גרם והוא ישקול רק 400-430 תנסה לתת לו דייסה שישמין טיפה, שישקול בין 450-500 גרם
אם כן הוא אוכל טוב?
מה המשקל שלא?
אולי אפשר להפסיק אם הדייסה
תתחיל להביא לא ספירות וירקות ותערובת השרייה/נבטים ותעקוב אחריו אם אוכל ותעקוב אחרי המשקל שלא, אם יש ירידה גבוה מאוד כמו 20-30 גרם והוא ישקול רק 400-430 תנסה לתת לו דייסה שישמין טיפה, שישקול בין 450-500 גרם
-
רז פרוזניק
- בקיעה

יש לך פייסבוק?
תחפש אותי בפייסבוק: raz proznik parrot
אני אדבר איתך ואעזור לך, בפייסבוק יותר מהיר
שלח לי בקשת חברות או הודעה
-
Gloster132
- ביצה

הוא עדיין לא אוכל כמו שצריך עכשיו קיבל את הארוחה האחרונה להיום אכל הכל כמו שצריך נקווה שימשיך ככה
אתה לא חושב שמה שאתה כותב כאן עוזר גם לאחרים שנכנסים לאתר? אולי נעביר את האתר לפייסבוק?8290 כתב:יש לך פייסבוק?
אני לא זוכר שכביקשת עזרה כאן הפנו אותך לפייסבוק.
לא צריך להכריח את הגוזל לאכול, לא צריך לנסות ולהביא אותו למשקל של 400-500 גרם. המשקל לא בהכרח קובע מתי הוא יגמל ואם הוא צריך לאכול דייסה או לא. לגוזלים שונים משקל שונה, ישנם עם מבנה גוף רזה יותר ואחרים שוקלים יותר. ברגע שהגוזל אוכל מזון מוצק מתחילים להוריד בהדרגה את הדייסה, אם הוא מוותר על הדייסה לא קרה כלום, מורידים בהדרגה על לארוחה אחת ביום ולאט לאט מורידים את המינון עד להפסקת ההאכלות בדייסה. במקביל מוודאים שהגוזל אוכל באופן עצמאי, אפשר לבדוק על פי הלשלשת, גוזל שאוכל מלשלש מספר פעמים ביום.
-
רז פרוזניק
- בקיעה

אני אמרתי לו שיבוא לפייסבוק כי זה מקרה שצריך מענה ישיר
אני לא ישר אמרתי לו שיבוא לפייסבוק ואעזור לו פשוט המלצתי לו
לפי מה שראיתי כבר את תוכי אינפו יש בפייסבוק אבל זה לא פעיל, אשמח אם יתחילו להפעיל את הדף בפייסבוק כי פה המענה לא הכי ישיר ומענה ישיר זה חשוב שיש בעיות לאנשים והם צרכים מענה ישיר
אני לא ישר אמרתי לו שיבוא לפייסבוק ואעזור לו פשוט המלצתי לו
לפי מה שראיתי כבר את תוכי אינפו יש בפייסבוק אבל זה לא פעיל, אשמח אם יתחילו להפעיל את הדף בפייסבוק כי פה המענה לא הכי ישיר ומענה ישיר זה חשוב שיש בעיות לאנשים והם צרכים מענה ישיר
-
Gloster132
- ביצה

תודה על העזרה יש לי עוד עדכון היום ראיתי פעם ראשונה שהתוכי מטפס ובאמת מצליח להיתלות על הכלוב הגוזל שוקל 444 גרם האם זה תקין בן כמעט 8 שבועות
-
רז פרוזניק
- בקיעה

המשקל בסדר, מעולה שהתחיל לטפס גם שאני גידלתי את הגוזלים שלי הם התחילו לטפס בגיל כזה
הוא אוכל לבד עכשיו?
כמה ארוחת דייסה אתה נותן לו אם בכלל?
הוא אוכל לבד עכשיו?
כמה ארוחת דייסה אתה נותן לו אם בכלל?
-
Gloster132
- ביצה

אני נותן לו בבוקר ובערב ,במשך היום פירות ירקות כופתיות הוא אוכל קצת מפיל הרבה היום הוספתי מקל לכלוב והתוכי עלה עליו (: