ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בבקשה
מנהל: מפקחים
עזרה בבקשה
יש לי תוכי ג'אקו בן 3 וחצי חודשיםםם ועכשיו הדבר היחידי שאני לא מצליח להבין תמיד הוא עף על הספות אני מחזיר אותו למעמד מעל הכלוב יש לו שם תפוח אוכל מים והוא תמיד מגיע לספה גם שאין אנשים כאן והכי מעצבן שהוא גם עושה פה צרכים שלו מה אני עושה עם זה איך אני מונע מימנוו שלא על הספות?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: עזרה בבקשה
הספות קרובות לכלוב? הוא קטום נוצות?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
כן הכלוב קרוב לסלון מאוד...ומה זאת אומרת קטוםם נוצות ?
נוצות תעופה חותכים להם אותם ואז הם לא יכולים לעוף הגובה רב..וגם היתרון שהוא לא יברח לך

כןן הנוצות של גזורות אבל זה סוג של קפיצה כזאת אני הבנתי רק שהוא רואה מישהו בסלון זה ככה כיעכשיו הוא משוחרר מחוץ לכלוב ואין אפחד שם הוא לא עף אבל עדיין אני רוצה ללכת לעבוד להשאיראותו מחוץ לכלובבבב ואני מחפד שהוא יזוז משם ולא ידע איך לחזוררר ניראה לי שזה קצת קשה כי יש לי כלוב A10 עם חצאית כזאת ולא ניראה לי שהוא יעלה בחזרה בחיים לא ראיתי אותו חוזר לכלוב שהוא זז משם