קיטום נוצות אינו כואב כלל,הקיטום צריך להיעשות בצורה כזו שהתוכי לא יאבד לגמרי את כושר התעופה
ולא יפול ויחבט,לאלו שלא מיומנים כדאי לבצע את הפעולה בפעמיים,לקטום נוצות ולנסות כיצד התוכי עף,במידה
שהתוכי ממשיך לעוף היטב לגזור עוד 2-3 ולבדוק.
טבעת פתוחה נסגרת ע"י פלייר שלוחץ אותה וסוגר.אתה יכול לראות את סוגי הטבעות בפורום מאמרים בלינק הבא:
טיבוע גוזלים יתרונות וחסרונות
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טבעת להגבלת התעופה?
מנהל: מפקחים
Re: שאלה חשובה
ג'ואי תסלח לי הרעיון ממש מגוחך.
סתם טבעת היא כמה גרמים שבכלל לא יגרום שום תגובה בקשר לתעופה של הקוואקר שלך.
אם אתה רוצה לשים משהו כבד כמו ששמים לאסירים בבית בסוהר בכלל לא בא בחשבון.
גם משקל של התוכי רק כמה גרמים, אתה רוצה להכביד עליה, ועוד על הרגל שאחד המקומות הרגישים של הציפור?
אין משאירים נוצות תעופה לתוכי האכלת יד בגלל שרוצים לשמור על בטחינו.הרי מוציאים אותו מהכלוב, ומשחקים איתו בשטח של הבית.אם הוא יעוף יכול להכנס בשמשת החלון שהיא שקופה, והוא לא רואה את זה, או להתקל בקיר, כי הבית לא מספיק לתעופה שלו. בשני המקרים התאונה יכולה להגמר בשבירת צוואר, והתוצאה מות.
אביבה ענתה לך בדיוק כמו שהייתה צריכה לענות לשאלה שלך, בדיוק כמו שאני עונה לך.
אפילו שלא זאת הייתה השאלה שלך.
חשבת לשים שרשרת כמו שרואים בסרטים שכמה אנשים לא מבינים בנושא שמים על התוכי הגדול שלהם
, תשכח מזה.ממש לא מתאים.
כשאתה הולך לספר זה כואב לך להסתפר
, אז גם לתוכי לא כואב כשגוזרים את נוצות התעופה.אתה רק צריך לבקש את מישהו שמבין איך עושים זאת, ולא לעשות לבד, כי אתה יכול לגרום נזק לתוכי.אחרי הגזירה התוכי עוד יהיה מסוגל לעוף, ולא יגרם לו שום נזק כשירצה לנחות איפהשהו בבית.
אז בבקשה תתעשת, ועזוב את הרעיון הלא מוצלח הזה
סתם טבעת היא כמה גרמים שבכלל לא יגרום שום תגובה בקשר לתעופה של הקוואקר שלך.אם אתה רוצה לשים משהו כבד כמו ששמים לאסירים בבית בסוהר בכלל לא בא בחשבון.
גם משקל של התוכי רק כמה גרמים, אתה רוצה להכביד עליה, ועוד על הרגל שאחד המקומות הרגישים של הציפור?
אין משאירים נוצות תעופה לתוכי האכלת יד בגלל שרוצים לשמור על בטחינו.הרי מוציאים אותו מהכלוב, ומשחקים איתו בשטח של הבית.אם הוא יעוף יכול להכנס בשמשת החלון שהיא שקופה, והוא לא רואה את זה, או להתקל בקיר, כי הבית לא מספיק לתעופה שלו. בשני המקרים התאונה יכולה להגמר בשבירת צוואר, והתוצאה מות.אביבה ענתה לך בדיוק כמו שהייתה צריכה לענות לשאלה שלך, בדיוק כמו שאני עונה לך.
אפילו שלא זאת הייתה השאלה שלך.
חשבת לשים שרשרת כמו שרואים בסרטים שכמה אנשים לא מבינים בנושא שמים על התוכי הגדול שלהם
, תשכח מזה.ממש לא מתאים.כשאתה הולך לספר זה כואב לך להסתפר
, אז גם לתוכי לא כואב כשגוזרים את נוצות התעופה.אתה רק צריך לבקש את מישהו שמבין איך עושים זאת, ולא לעשות לבד, כי אתה יכול לגרום נזק לתוכי.אחרי הגזירה התוכי עוד יהיה מסוגל לעוף, ולא יגרם לו שום נזק כשירצה לנחות איפהשהו בבית.אז בבקשה תתעשת, ועזוב את הרעיון הלא מוצלח הזה

- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: טבעת להגבלת התעופה?
סליחה שאני אומר אבל מה הקשר בין טבעת ללעוף למה שטבעת לא תיתן לא לעוף 

תוכים מגדלים רק מאהבה