ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גמילת תוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: גמילת תוכים

שליחה על ידי רז פרוזניק »

כבר גמלתי תוכים אבל בפעם שעברה הם אכלו לבד ישר שהבאתי להם פירות וירקות ולאחר מכן תוך שבוע אכלו כופתיות בגלל זה אני לא כל כך מבין מה לעשות עכשיו
תודה על העזרה פשוט אני לא רוצה לעשות משהו שיהיה מסוכן או לא טוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה לא עושה משהו מסוכן. תן להם כופתיות בכלי אוכל, תראה שהם יתחילו לנשנש. ברגע שיתחילו לנשנש תוריד בהדרגה מארוחת הצהריים עד שתוריד לגמרי.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה לא עושה משהו מסוכן. תן להם כופתיות בכלי אוכל, תראה שהם יתחילו לנשנש. ברגע שיתחילו לנשנש תוריד בהדרגה מארוחת הצהריים עד שתוריד לגמרי.
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רז פרוזניק »

עדכון:
אחד הגוזלים (הבינוני) כבר אכל כמה פעמים כופתיות לבד והיה לו זפק טוב ודילגתי עליו בארוחת לילה
השניים האחרים פחות אוכלים, הגדולה מבין כולם אוכל קצת אבל לבד והקטן מכולם לא רוצה לאכול כמעט בכלל
הוא אוכל לפעמים ממש טיפה אבל עדיין נראה לי נדבק לדייסה
אני נותן לו כופתיות מהיד כדי לנסות לשכנע אותו אחרי זה לאכול לבד אבל לפעמים רק בולע או טיפה מרסק ולרוב שיש לו כופתיות בפה הוא מנער את הראש ומעיף אותם

איך להתקדם מפה?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”