ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לפני קנית אקלקטוס נקבה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
nisim_sasi
ביצה
ביצה

לפני קנית אקלקטוס נקבה

שליחה על ידי nisim_sasi »

שלום לכול העוזרים .
אני חושב לקנות אקלקטוס נקבה , גוזל שכרגע עדיין לא נגמל .
רציתי לדעת איך התוכי הזה בתוך הבית עם הוא רעשן , תוקפני , ודברן ....
תודה רבה מראש
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: לפני קנית אקלקטוס נקבה

שליחה על ידי eli_lea »

היי,

תוכי אקלקטוס נקבה

רעש: רעשן ברמה של בינוני + , השאלה היא איך מפרשים את המילה רעשן, לאדם אחד הרעש יהיה מחריד ולאחר סביר.
צריך לקחת בחשבון שיש רעש ותוכי בסדר גודל של אקלקטוס יוצר רעש. בדרך כלל הרעש לא תמידי ומתרכז במיוחד בשעות הבוקר והערב, זאת במידה ואין לתוכי בעיות התנהגות.

תוקפנות: נהוג ליחס לנקבות אקלקטוס תוקפנות, במיוחד בגיל הבגרות, מגדל בעל גישה יעבור את התקופות האלה ללא בעייה, מגדלים עם פחות גישה עלולים ליצור מצב שבו התוכי ממשיך בתוקפנות. חשוב לקבל הדרכה בעת התהוות הבעייה כדי לאבחן בצורה נכונה במה מדובר.
אגב, זה לא תמיד כך, תוכים רבים אינם משנים את התנהגותם.

תוקפנות עלולה להיווצר בשלבים הראשונים כמו לכל תוכי שהחתמתו לא הייתה טובה. חשוב לוודא שהגוזל גדל והוחתם בצורה טובה.
חשוב לוודא שהתוכי בריא ונבדק. לפחות שבית הגידול ממנו נרכש התוכי נבדק למחלות ואין בו תחלופה של תוכים.
צריך להיות תיעוד לכך ממעבדות בארץ או בחו"ל.

לאקלקטוס יש כושר דיבור, אחדים ידברו טוב יותר ואחרים פחות טוב. לדוגמה סירטון של נקבת אקלקטוס מדברת:

http://www.youtube.com/watch?v=j0an7RyaLt0

בהצלחה.
nisim_sasi
ביצה
ביצה

Re: לפני קנית אקלקטוס נקבה

שליחה על ידי nisim_sasi »

תודה רבה על התשובה ....
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”