ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבה פורסת את הכנפיים
מנהל: מפקחים
נקבה פורסת את הכנפיים
שלום לכולם
בקשר לזוג קוקטיילים
קניתי אותם כבר והם כבר 3 שבועות כבר אצלי
קניתי אותם כזוג עובד (יש לי אפילו תמונותעם גוזלים ווידאתי שאלו הם)
עכשיו שמתי לב שהנקבה יש לה כמו הפרעה כזאת שפתאום היא פורסת את הכנפיים ונראלי גם קצת את הזנב ככה 2 שניות וחוזרת רגיל
היא עושה את זה גם על המקל גם שהיא מתפסת על הסורגים
למה זה ככה ??
תודה מראש לעוזרים [emoji1]
בקשר לזוג קוקטיילים
קניתי אותם כבר והם כבר 3 שבועות כבר אצלי
קניתי אותם כזוג עובד (יש לי אפילו תמונותעם גוזלים ווידאתי שאלו הם)
עכשיו שמתי לב שהנקבה יש לה כמו הפרעה כזאת שפתאום היא פורסת את הכנפיים ונראלי גם קצת את הזנב ככה 2 שניות וחוזרת רגיל
היא עושה את זה גם על המקל גם שהיא מתפסת על הסורגים
למה זה ככה ??
תודה מראש לעוזרים [emoji1]
Re: נקבה פורסת את הכנפיים
לא מדובר בהפרעה, הנקבה מסמנת לזכר שהיא מוכנה לריבוי, זהו חלק מתהליך החיזור.
מה הכוונה חלק מתהליך החיזור אם אפשר עוד קצת פירוט על התהליך ,ומה כאילו זה רק ההתחלה ??
וגם עוד משהו ,מה זה אומר העונה שלהם ,הם לא יתרבו לי עד האביב
וגם עוד משהו ,מה זה אומר העונה שלהם ,הם לא יתרבו לי עד האביב
אה ותודה על התשובה
זה תהליך שבהתחלה הם מחזרים אחרי בן/בת הזוג, ואז יש האכלות, ניסיונות ובסוף הזדווגות וביצים
עונת הרבייה היא כל השנה, ככה שהם יכולים גם להתרבות לך עכשיו
עונת הרבייה היא כל השנה, ככה שהם יכולים גם להתרבות לך עכשיו
הם מסדרים אחד לשני את הנוצות ויש מצב שגם מאכילים אחד תשני כי הם מתנשקים מידי פעם..
אבל הזכר עדין לא התחיל לחזר
אבל הנקבה התחילה בתהליך (לפי מה שאלי אמר)
אז מה זה אומר שהנקבה מראה לזכר שהיא מוכנה לריבוי ושהוא יתחיל לחזר ולשרוק לה תקרה הזדווגות ישר ??
אבל הזכר עדין לא התחיל לחזר
אבל הנקבה התחילה בתהליך (לפי מה שאלי אמר)
אז מה זה אומר שהנקבה מראה לזכר שהיא מוכנה לריבוי ושהוא יתחיל לחזר ולשרוק לה תקרה הזדווגות ישר ??
עכשיו שנתי לב שגם הזכר עשה את זה וואי אני מבולבל כבר
ממה אתה מבולבל, שניהם מתנהגים כך, הזכר שורק שריקות עולות ויורדות פותח את הכנפיים וגם הנקבה, פורסת את הזנב ופותחת את הכנפיים. כמו שאמרתי זהו חלק מהחיזור, בהתחלה תראה את הזכר נכנס לתא ההטלה ואפילו תשמע דפיקות מתוך התא, לאחר מכן הנקבה תצטרף אליו, בשלב שלאחר מכן הנקבה נשארת בתא והזכר נותר מחוץ לתא, זה השלב שבו הנקבה כבר מתכוננת להטיל את הביצים.. זהו תהליך מתמשך והזמן שהחיזור וההכנות נמשכות תלוי בזוג, בקשר ביניהם וכו'.
אוקיי אז לבנתיים רק ראיתי שהיא והוא פרסו את הכנפיים
הזכר עוד לא נכנס לתא גם לא נראה שהתא מעניין אותם יותר מידי..
לבנתיים אני משתדל להביא להם כל יום ירקות ופירות (כוסברה הם אוהבים מלפפון סלק תפוח ועוד..)
הזכר עוד לא נכנס לתא גם לא נראה שהתא מעניין אותם יותר מידי..
לבנתיים אני משתדל להביא להם כל יום ירקות ופירות (כוסברה הם אוהבים מלפפון סלק תפוח ועוד..)
יפה, תן להם אוכל טוב ובשפע, מים טריים בכל יום ושקט. הרבה שקט ומינימום הפרעות. הזמן יעשה את שלו.