ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מצאתי גוזל של יונת בר
מנהל: מפקחים
- ben_king16
- ביצה

מצאתי גוזל של יונת בר
בוקר טוב בדרכי לעבודה מצאתי גוזל של יונת בר היא הייתה על הכביש הרמתי אותו מהכביש והוא נראה חלש קצת הוא לא פצוע בכלל יש לו את כל הנוצות על הגוף נישאתי לתת לו לשתות מהברז של זרם דק והוא לא שתה .אני כרגע בעבודה חוץ מלנסות כרגע לתת לו לשתות אולי דרך מזרק ולהאכיל אותו בלחם רטוב זה יהיה בסדר לתת לו לחם רטוב בחתיכות קטנות? וכשאני יהיה בבית מה אני יכול לתת לו?
Re: מצאתי גוזל של יונת בר
אתה יכול לתת לו גרגירי תערובת של תוכים, מעט אורז מבושל ולא מתובל, כופתיות אם יש אפשר לרסק ולהוסיף מעט מים חמים לקבלת עיסה ולתת. לשפשף בעדינות בצידי המקור לכיוןן הראש כדי לגרות אותו לפתוח את הפה.
במקביל פזר לידו זרעונים ומזון. מים עלולים לחנוק את היונה. היא עלולה לבלוע לריאות. שים כלי קטן עם מים אבל אל תתן מים בהזרקה או תחת ברז.
במקביל פזר לידו זרעונים ומזון. מים עלולים לחנוק את היונה. היא עלולה לבלוע לריאות. שים כלי קטן עם מים אבל אל תתן מים בהזרקה או תחת ברז.
- ben_king16
- ביצה

לחם רטוב לתת לו בחתיכות קטנות אפשרי?אני כרגע בעבודה וזה רק מה שיש לי בהשג יד כרגע לכם רטוב ומים דרך מזרק.
והוא גם השתולל כשרציתי לפתוח לו בעדינות את המקור בכדי להכניס לו את הלחם .
והוא גם השתולל כשרציתי לפתוח לו בעדינות את המקור בכדי להכניס לו את הלחם .
אתה יכול לתת לו מעט פירורים של לחם. גם אם לא יאכל עד הערב לא יקרה לו כלום ככה שלא צריך להאכיל בכוח ולמהר.