ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אזהרה חמורה
מנהל: מפקחים
אזהרה חמורה
מניסיון שלי, שני ארות , שני כלובים מסדרת A. ראיתי מה יש בחנויות השונות- הכל זבל.
הבעיה הכי גדולה: חלודה!
כלובים תוצרת סין עם ריתוכים עלובים, כלובים מחלידים, סורגים דקים מאוד. רציתי לקנות כלוב חדש גדול יותר - אבל הכל מיוצר באיכות כל כך נמוכה. פשוט לזרוק כסף לפח.
אלטרנטיבות?
הבעיה הכי גדולה: חלודה!
כלובים תוצרת סין עם ריתוכים עלובים, כלובים מחלידים, סורגים דקים מאוד. רציתי לקנות כלוב חדש גדול יותר - אבל הכל מיוצר באיכות כל כך נמוכה. פשוט לזרוק כסף לפח.
אלטרנטיבות?
Re: אזהרה חמורה
ניסיון לחסוך כמה שקלים עולה ביוקר....לא מעט מגיעים לרכוש מאיתנו לאחר שנכוו כשרכשו כלובים ממקורות שונים.
בחנות האתר תוכישופס נמכרים רק כלובים מקוריים ואיכותיים. כמובן שיש גם אחריות.
עד היום כל מי שרכש מאיתנו מרוצה.
מה שאתה מציג בתמונות לא חדש, אנשים קונים כלובים ולאחר תקופה קצרה מתחיל להיווצר חלודות.
מביאים לארץ כלובים זולים באיכות ירודה וזו התוצאה. חיקויים זולים!
אפשר לראות את הכלובים שלנו בקישור הבא:תוכישופס
בחנות האתר תוכישופס נמכרים רק כלובים מקוריים ואיכותיים. כמובן שיש גם אחריות.
עד היום כל מי שרכש מאיתנו מרוצה.
מה שאתה מציג בתמונות לא חדש, אנשים קונים כלובים ולאחר תקופה קצרה מתחיל להיווצר חלודות.
מביאים לארץ כלובים זולים באיכות ירודה וזו התוצאה. חיקויים זולים!
אפשר לראות את הכלובים שלנו בקישור הבא:תוכישופס
אלי לאה, ראשית אני לא רואה אצלך כלובים גדולים כפי שאני מחפש.
שנית, אני ממש לא רואה הבדל בין הכלובים הסינים שלך לבין מה שיש לי ולאחרים. אין לי כוונה רעה נגדך, אבל בל נשכח שתו תקן או בקרת איכות -לא קיימים בדיוק אצל אותם יזמים סיניים.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
שנית, אני ממש לא רואה הבדל בין הכלובים הסינים שלך לבין מה שיש לי ולאחרים. אין לי כוונה רעה נגדך, אבל בל נשכח שתו תקן או בקרת איכות -לא קיימים בדיוק אצל אותם יזמים סיניים.
יש לך טעות, אמנם הכלובים שלנו מגיעים גם הם מסין אך יש הבדל של שמים וארץ בין היצור במפעלים שמהם אנו רוכשים כלובים
לבין מפעלים אחרים שתוצרתם זולה יותר ופחות איכותית. לרוב זה מתבטא בגימורים לא "נקיים" ובחלודה שמתחילה לצוץ לאחר תקופה קצרה
מאחר וכל שלבי ההכנה לצביעה והצביעה הינה מאוד ירודה.
אגב, בסין מייצרים כיום מליוני מוצרים עם "חותמת" איטלקית ואפילו גרמנית. זאת באישור היבואנים ולאחר ביקורת קפדנית בתהליך.
להגיד שלמוצרים כולם אין תו תקן או בקרה זה לא מדויק.
אפשר לרכוש כלוב מנירוסטה שאינו מחליד בסכום של פי 15-10 ממחיר כלוב מיובא מסין. לדעתי אפשרי לעשות ייבוא אישי כזה.
אתה מוזמן אלי לראות את הכלוב של התוכי שלי לאחר 4 שנות שימוש. כלוב שנראה כחדש ללא סימני חלודה.
עוד אלטרנטיבה, להכין לבד או אצל מסגריה שמתמחה במוצרי נירוסטה, בכל מקרה זה יהיה יקר מאוד אבל אולי יותר משתלם מייבוא.
יתרון נוסף זה שתוכל לקבוע מידות שנוחות לך.
לבין מפעלים אחרים שתוצרתם זולה יותר ופחות איכותית. לרוב זה מתבטא בגימורים לא "נקיים" ובחלודה שמתחילה לצוץ לאחר תקופה קצרה
מאחר וכל שלבי ההכנה לצביעה והצביעה הינה מאוד ירודה.
אגב, בסין מייצרים כיום מליוני מוצרים עם "חותמת" איטלקית ואפילו גרמנית. זאת באישור היבואנים ולאחר ביקורת קפדנית בתהליך.
להגיד שלמוצרים כולם אין תו תקן או בקרה זה לא מדויק.
אפשר לרכוש כלוב מנירוסטה שאינו מחליד בסכום של פי 15-10 ממחיר כלוב מיובא מסין. לדעתי אפשרי לעשות ייבוא אישי כזה.
אתה מוזמן אלי לראות את הכלוב של התוכי שלי לאחר 4 שנות שימוש. כלוב שנראה כחדש ללא סימני חלודה.
עוד אלטרנטיבה, להכין לבד או אצל מסגריה שמתמחה במוצרי נירוסטה, בכל מקרה זה יהיה יקר מאוד אבל אולי יותר משתלם מייבוא.
יתרון נוסף זה שתוכל לקבוע מידות שנוחות לך.
מוזמן לקרוא תגובה של בחור שרכש שני כלובים "זהים" מסידרה A. להבין שיש הבדלים מהותיים בין המקור לחיקוי, הבדלים שקשה
לאדם מן השורה להבחין בהם מיד, את התוצאות רואים לאחר תקופה מסוימת.
Re: איך אני מזהה אם הכלוב שקניתי הוא מקורי?
לאדם מן השורה להבחין בהם מיד, את התוצאות רואים לאחר תקופה מסוימת.
Re: איך אני מזהה אם הכלוב שקניתי הוא מקורי?
אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי. ידוע לי שמרבית מהחברות המובילות בעולם מייצרות בסין, אך ודאי תסכים איתי שיש שם בקרת איכות . רשמת שיש לך כלוב שנראה חדש גם אחרי 4 שנים. יש לי כלוב איטלקי שנראה כמו חדש אחרי 9 שנים! זכינו! 
החלטתי להשתדרג בגודל ולהתחדש ולכן אני מחפש כלוב חדש וענק לתוכי ארה.
יש לך כלוב בסדר גודל של a24?
נ.ב
אני מצטער אם כתיבתי משתמעת אגרסיבית או שלילית, זו ממש לא כוונתי.
תודה לך .
החלטתי להשתדרג בגודל ולהתחדש ולכן אני מחפש כלוב חדש וענק לתוכי ארה.
יש לך כלוב בסדר גודל של a24?
נ.ב
אני מצטער אם כתיבתי משתמעת אגרסיבית או שלילית, זו ממש לא כוונתי.
תודה לך .
לידע כללי, אם תכנס לתוכישופס תראה שלהבדיל מספקים אחרים אנו לא מוכרים מכל הבא ליד ומתמקדים במוצרים שאנו מאמינים בהם.
גם בנוגע למזון, אנו משווקים את המזון שאנו נותנים לתוכים שלנו בבית הגידול שלנו וזה לאחר בדיקות מדוקדקות.
אתה יכול לראות לדוגמה בקישור הבא כלוב שהבאנו מספק כדי לבחון אותו לפני שיווק ופסילתו למכירה אצלנו, תוך כדי העברת
התמונות והליקויים לייצרן. בינתיים אחרים ייבאו ושיווקו אלפי כלובים כאלה מבלי לחשוב פעמיים איך הלקוח ירגיש לאחר הקנייה.
קישור בחינת כלוב מדגם A12 "ענתיקה"
Re: כלוב A12 / ענתיקה או כלוב A11????
אני לא בא בטענות, אני מבין אותך, מגדלים רואים בתמונות כלובים שנראים ממש זהים, נקראים באותם שמות ולא מבינים למה יש הפרש במחיר, לא משנה שמדובר בהפרשים ממש זניחים , מבחינתם מדובר באותם כלובים ( סדרת A) שנמצאים אצל מפיצים שונים.
כרגע הכלוב הכי גדול אצלנו הוא 19-2, עשינו בדיקה לא מזמן לכלוב A20 שהבאנו כדוגמה וגם לגביו יש לנו הערות. העברנו ליצרן.
במידה והשיפורים יעשו נביא גם את הכלובים האלה.
לגבי כלוב איטלקי. רוב הכלובים המיובאים מאיטליה הנם ברמה טובה מאוד. מצד שני המחירים גבוהים מאוד ביחס לכלובים שמיובאים מסין.
לחלק ניכר מהמגדלים קשה להוציא סכומי כסף גבוהים במיוחד כשמדובר בכלובים גדולים. וההפרשים מאוד מאוד גדולים.
עדיין, אפשר לקבל כלוב שמשרת את הצרכים של התוכי והמגדל ובאיכות טובה שיחזיק לאורך זמן.
עוד דבר חשוב, ניקיון הכלוב משפיע ישירות על מצבו, ראיתי כלובים מוזנחים ברמה כזאת שגם כלוב "גרמני" לא היה מחזיק מעמד.
גם בנוגע למזון, אנו משווקים את המזון שאנו נותנים לתוכים שלנו בבית הגידול שלנו וזה לאחר בדיקות מדוקדקות.
אתה יכול לראות לדוגמה בקישור הבא כלוב שהבאנו מספק כדי לבחון אותו לפני שיווק ופסילתו למכירה אצלנו, תוך כדי העברת
התמונות והליקויים לייצרן. בינתיים אחרים ייבאו ושיווקו אלפי כלובים כאלה מבלי לחשוב פעמיים איך הלקוח ירגיש לאחר הקנייה.
קישור בחינת כלוב מדגם A12 "ענתיקה"
Re: כלוב A12 / ענתיקה או כלוב A11????
אני לא בא בטענות, אני מבין אותך, מגדלים רואים בתמונות כלובים שנראים ממש זהים, נקראים באותם שמות ולא מבינים למה יש הפרש במחיר, לא משנה שמדובר בהפרשים ממש זניחים , מבחינתם מדובר באותם כלובים ( סדרת A) שנמצאים אצל מפיצים שונים.
כרגע הכלוב הכי גדול אצלנו הוא 19-2, עשינו בדיקה לא מזמן לכלוב A20 שהבאנו כדוגמה וגם לגביו יש לנו הערות. העברנו ליצרן.
במידה והשיפורים יעשו נביא גם את הכלובים האלה.
לגבי כלוב איטלקי. רוב הכלובים המיובאים מאיטליה הנם ברמה טובה מאוד. מצד שני המחירים גבוהים מאוד ביחס לכלובים שמיובאים מסין.
לחלק ניכר מהמגדלים קשה להוציא סכומי כסף גבוהים במיוחד כשמדובר בכלובים גדולים. וההפרשים מאוד מאוד גדולים.
עדיין, אפשר לקבל כלוב שמשרת את הצרכים של התוכי והמגדל ובאיכות טובה שיחזיק לאורך זמן.
עוד דבר חשוב, ניקיון הכלוב משפיע ישירות על מצבו, ראיתי כלובים מוזנחים ברמה כזאת שגם כלוב "גרמני" לא היה מחזיק מעמד.
אלי לאה, תודה על התשובות המפורטות .
המשך יום טוב וסופ"ש נעים ושקט.
המשך יום טוב וסופ"ש נעים ושקט.
גם לך ידידי