ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הבאתי קוקטייל חדש הביתה ויש לי אחת קיימת
מנהל: מפקחים
הבאתי קוקטייל חדש הביתה ויש לי אחת קיימת
איך אני מחבר בינהם היא בת שנה הוא לפי מה שנאמר לי בן 8 חודשים שניהם האכלת יד בנתיים שמתי אותו בכלוב לידה היא ממש סקרנית והוא לא ממש מודע לקיום שלה די מתעלם ממנה הוא נכנס לכלוב שלה וישר הלך לאכול כאילו הוא אומר לה זה זה שלי שמתי להם אוכל בחוץ הם אכלו קצת ביחד אבל כל אחד נסה להאות מי פה הבוס הוא נתן לה ביס קטן אז הפרדתי בינהם כל אחד לכלוב שלו בקיצור
ככה היא האכלת יד אבל קצת מקולקלת לא עולה על היד בתוך הכלןב שלה רק מבחוץ
הוא די חדש אבל ממה שהתרשמתי הוא לא מפחד ולא מתרגש מכלום עולה עלהיד קופץ לכתף ממש אחלה
עכשיו לעזרה ממכם המומחים שיש להם נסיון בזה תעשירו אותי בטיפים איך מה וכמה אני ישמח מאוד תודה מראש
Sent from my D6603 using Tapatalk
ככה היא האכלת יד אבל קצת מקולקלת לא עולה על היד בתוך הכלןב שלה רק מבחוץ
הוא די חדש אבל ממה שהתרשמתי הוא לא מפחד ולא מתרגש מכלום עולה עלהיד קופץ לכתף ממש אחלה
עכשיו לעזרה ממכם המומחים שיש להם נסיון בזה תעשירו אותי בטיפים איך מה וכמה אני ישמח מאוד תודה מראש
Re: הבאתי קוקטייל חדש הביתה ויש לי אחת קיימת

יפה מאוד, בהצלחה.
בתוך הכלוב תפריד בין מקלות העמידה כדי שהתוכי יוכל ללפות את המקל כשהוא עומד עליו.
בתוך הכלוב תפריד בין מקלות העמידה כדי שהתוכי יוכל ללפות את המקל כשהוא עומד עליו.

הכלוב נראה קטן מאוד שמתאים לזוג בנגלזים...
כן אבל יש לציין שהכלוב פתוח והוא מיועד רק לשבוע עד שיתרגלו אחד לשניה חוץ מבלילה הוא בחוץ רוב הזמן כי אני עובד בבית
לחץ להגדלה |
זה הכלוב שמיועד לשניהם
קצת אנפומציה תעזור הקוקטיילית שלי כל פעם שהוא אוכל מנסה למשוך לו את הציצית ולתלוש אותה אם היא ממש מרגיזה אותו הוא מחזיר לה ...
טבעי שיש התעסקויות כאלה, למשל כשאחד אוכל והשני לא רוצה לגרום לו לזוז ולהרחיק אותו.
לפעמים הם סתם "מתחילים" אחד עם השני, רודפים אחד אחרי השני וממש רבים. בסופו של דבר הם מסתדרים
מתרגלים להיות ביחד והופכים לזוג.
לפעמים הם סתם "מתחילים" אחד עם השני, רודפים אחד אחרי השני וממש רבים. בסופו של דבר הם מסתדרים
מתרגלים להיות ביחד והופכים לזוג.
אוקי זאת אומרת עניין של זמן
כן, בדיוק כך, הרבה סבלנות ולתת לזמן לעשות את שלו. זה יכול להיות מהיר ויכול לקחת אפיו חודשים, זה תלוי בזוג.