ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נקבת פינק על ביצים ברחה
מנהל: מפקחים
נקבת פינק על ביצים ברחה
אהלן חברים הכנסתי את היד לכלוב להחליף אוכל לפינקים הנקבה יצאה מהבית הטלה עמדה על המקל ופתאום הספיקה לברוח לי. היא דגרה על ביצים שעוד יומיים אמורים לבקוע מהם גוזלים. ניסיתי לתפוס אותה לזרוק עלייה מגבת וזה לא צלח... אני חושב שהיא קרובה כי אני שומע מידיי פעם אותה מצייצת.. בנתיים ראיתי שהנקבה השנייה בכלוב נכנסה לבית ההטלה ויושבת בקן שלה (הוצאתי לה תקן השני ששיך לה) מה אפשר לעשות האם הנקבות השניות דוגרות לנקבות אחרות ? או שפשוט בגלל הקור נכנסה לבית ההטלה.... הזכר גם היה דוגר על הביצים של הנקבה ...
Re: נקבת פינק על ביצים ברחה
פינקים יכולים לאמץ את הביצים ולדגור. תצטרך להמתין ולראות..בכל מקרה נסה לשים כלוב עם דלת פתוחה ואוכל בצמוד לכלוב שממנו הנקבה ברחה ואולי כך תתפוס אותה.
אלי נשמה לא השארתי מכיוון שאני לא מאמין שבלילה הציפור תחזור בכל אופן השארתי כלוב עם בית הטלה וביצה אחת מתוך ה-4 שהייתה לא מופרת הזכר בנתיים נכנס לדגור.. אני גם לא מאמין שהלינק ישרוד בגלל הקור והגשם שיש בחוץ.
בלילה היא לא תחזור אבל במהלך היום יתכן מאוד שהיא תחזור. תמשיך לבדוק.