אני לא מאמינה אחרי 4 שנים!! קוקו התוכי הקוקטייל לטינו שלי
ברח! (רק מבהלה)
ביום שבת בבוקר הוא ברח, וביום ראשון מצאתי אותו, תפסתי אותו ביד, ירדתי מהסולם והוא שוב ברח לי!!
לא הערכתי את אורך הנוצות, יום קודם שראיתי שהוא עף בבית, פחות ממטר וישר ירד לריצפה וביום ראשון נוכחתי לדעת שהוא יכול לעוף
רחוק רחוק, בכל פעם שמצאתי אותו הוא עף יותר רחוק ויותר גבוהה בניין על עמודים של 7 קומות היה בקומה רביעית
משם לעץ גבוהה מאוד, ואז לעוד עץ עד שאין אפשרות להגיע אליו, הנחתי את קוקי ואת הכלוב על גג של בניין וחיכיתי המון זמן והוא לא זז מהעץ, בטח מההלם!
כמה שאלות,
כמה זמן יכול לשרוד ללא אוכל ושתייה?
על העצים יש הרבה תוכים האם יכול להתחבר אליהם ? דררות?
האם יכול למצוא מקור של מים? איפה תוכים שחיים על העצים שותים? ואוכלים? מה הם אוכלים?
האם יש סיכוי שישרוד?
קוקי הבת זוג שלו, ביומיים הראשונים בקושי אכלה וישבה בתחתית הכלוב והיא כל הזמן ישנה.. האם תמות מצער??
אני משתדלת להיות איתה ולהתייחס אליה יותר, האם תוכל להתאהב שוב ? או שבן זוג אחד זה לכל החיים?
נשאר לי את קוקי ולאקי הגוזל שלה שכבר גדול (שנה וחצי) הם חולקים תמיד את אותו הכלוב אבל איו קשר ביניהם כי היה את קוקו, האם הם
יכולים להתחבר?
לדאוג להביא זכר נוסף ?
אוף כואב לי.. אני לא מפסיקה לבכות ומבינה את התסכול, והכאב יש לי רגעים רבים שאני בוכה ואני כל הזמן שומעת ציפורים בחוץ
כל יום אני הולכת למקום האחרון שראיתי אותו ומסתכלת ושורקת אולי הוא שם,
אבל הוא התרחק ואין סיכוי שידע לחזור הביתה, הוא עף מבהלה ופניקה וכל הזמן לכיונים יותר רחוקים
מצער אותי מאוד! לא מאחלת לאף אחד חוויה כזאת