ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים אוסטרלים רבייה
מנהל: מפקחים
Re: תוכונים אוסטרלים רבייה
וסורי על החפירה
קשה להרגיל תוכון פרא לבני אדם מאחר והוא יהיה מפוחד. עדיף להרגיל גוזל קטן יחסית.
קניתי תא הטלה אני יצלם איך שמתי אותו תומר עם זה הסדר
כך שמתי כי הכלוב קטן מידי תומר עם זה בסדר
זה ביכלל זכר בנקבה
ועם כן מי זכר ומי נקבה
ועם כן מי זכר ומי נקבה
תא ההטלה בסדר אבל הכלוב ממש ממש קטן. צריך לאפשר לתוכונים מרחב מחייה מספיק גדול כדי שיחיו טוב.
ממליץ לך בהזדמנות הראשונה להחליף את הכלוב.
אם את מתכוונת להרבות אותם כפי שאני רואה והוספת תא הטלה אז את יכולה לרכוש להם כלוב שנקרא כלוב רבייה.
זה כלוב בצורה מלבנית עם פתח לתא הטלה והוא מגיע במידות של ( בערך) 70*40*40. עם מגש לניקוי למטה ואפשר לתלות אותו על קיר.
תמיד עדיף שהכלוב ימוקם במקום גבוה ולא על הריצפה או שידה נמוכה. כך לתוכונים יש יותר ביטחון.
ממליץ לך בהזדמנות הראשונה להחליף את הכלוב.
אם את מתכוונת להרבות אותם כפי שאני רואה והוספת תא הטלה אז את יכולה לרכוש להם כלוב שנקרא כלוב רבייה.
זה כלוב בצורה מלבנית עם פתח לתא הטלה והוא מגיע במידות של ( בערך) 70*40*40. עם מגש לניקוי למטה ואפשר לתלות אותו על קיר.
תמיד עדיף שהכלוב ימוקם במקום גבוה ולא על הריצפה או שידה נמוכה. כך לתוכונים יש יותר ביטחון.
טוב וכמה עולה הכלוב הזה
זה זכר בנקבה
ועם כן מי זה מה
תודה מי ראש
זה זכר בנקבה
ועם כן מי זה מה
תודה מי ראש
תבדקי בחנויות שמוכרים בהן כלובי רבייה כאלה מה המחירים. כלוב כזה צריך לעלות בין 150-200ש"ח לדעתי.
לגבי מינם של התוכונים, תקראי בקישור הבא, ישנם תמונות של צבעי הדונגית של תוכים בוגרים וצעירים ותשווי את התמונות לתוכים שיש לך.
זיהוי מין בתוכונים
לגבי מינם של התוכונים, תקראי בקישור הבא, ישנם תמונות של צבעי הדונגית של תוכים בוגרים וצעירים ותשווי את התמונות לתוכים שיש לך.
זיהוי מין בתוכונים
הוקפץ לאחרונה על ידי eli_lea בתאריך 27 מאי 2017 09:22.