חשבתי לקנות מנורה קרמית, אבל אני לא מוצא אף חנות שמוכרת את זה.
יש אפשרות גם לקנות רדיאטור, אבל אני מפחד שזה מצופה טפלון והתוכי ימות.
כיצד אתם מחממים את התוכים שלכם?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כיצד לחמם תוכי בחורף?
מנהל: מפקחים
Re: כיצד לחמם תוכי בחורף?
תוכי בבית בחורף אינו זקוק לחימום. גם תוכים שמוחזקים מחוץ לבית בכלובים מוגנים ( גג, וכלוב עטוף בחלקו למניעת רוחות) אינם זקוקים לחימום.
מחוץ לבית לדאוג שהכלוב יהיה יבש וגשמים לא יכנסו.
מחוץ לבית לדאוג שהכלוב יהיה יבש וגשמים לא יכנסו.
Re: כיצד לחמם תוכי בחורף?
התוכי לא רוצה ללכת לישון כבר שנתיים וחצי, גם אם השעה תהיה 12 או 1 בלילה הוא לא ירצה לעזוב אותי ולא ירצה ללכת לישון לעולם. אני צריך בכל לילה לשים את התוכי על הסטנד, לכבות מהר את האור ולברוח מהר מהחדר. גם אם אני אביא לו גרעינים ואגוזים הוא ינסה לברוח מהחדר ולא לאכול. התוכי מוכן לעשות הכל רק לא ללכת לישון.
התוכי הולך לוטרינר פעם בשנה, מקבל אוכל בריא, מטייל לפחות 3-4 פעמים בשבוע בפארק, מקבל צעצועים חדשים כל חודש, נחשף לשמש, כלוב גדול מאוד, משוחרר לפחות 8 שעות ביום מהכלוב. תוכי שמח, לא נושך אף אחד מהמשפחה, אין בעיות התנהגות, מקבל המון תשומת לב כל יום, כולל גירויים שכליים. רק לא רוצה ללכת לישון לעולם.
שלשום בלילה מרט חצי מהפלומות הלבנות שבגב, אתמול בלילה מרט את החצי השני של הפלומות. כרגע אין לו כמעט פלומות בגב. העור חשוף לחלוטין. עדיין לא נגע בנוצות שלו, כולן שלמות.
לא יודע מה לעשות, אבל בינתיים אני צריך לדאוג שיהיה לי חימום זמין בבית כשגיע החורף.
התוכי הולך לוטרינר פעם בשנה, מקבל אוכל בריא, מטייל לפחות 3-4 פעמים בשבוע בפארק, מקבל צעצועים חדשים כל חודש, נחשף לשמש, כלוב גדול מאוד, משוחרר לפחות 8 שעות ביום מהכלוב. תוכי שמח, לא נושך אף אחד מהמשפחה, אין בעיות התנהגות, מקבל המון תשומת לב כל יום, כולל גירויים שכליים. רק לא רוצה ללכת לישון לעולם.
שלשום בלילה מרט חצי מהפלומות הלבנות שבגב, אתמול בלילה מרט את החצי השני של הפלומות. כרגע אין לו כמעט פלומות בגב. העור חשוף לחלוטין. עדיין לא נגע בנוצות שלו, כולן שלמות.
לא יודע מה לעשות, אבל בינתיים אני צריך לדאוג שיהיה לי חימום זמין בבית כשגיע החורף.