ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוות התוכים בכפר הס-האם כדאי?
מנהל: מפקחים
Re: חוות התוכים בכפר הס-האם כדאי?
35 ש"ח זהו מחיר סביר ואינו כולל בדיקות כלשהן,היה כדאי לשאול אותם לגבי התחייבות לבריאות התוכי,אומנם
נכון שזהו תוכון ומחיר הבדיקה הינו פי כמה מעלותו אך אם אתה מתכוון לגדל תוכון אין שום הבדל בינו לבין סוג תוכי אחר.
נכון שזהו תוכון ומחיר הבדיקה הינו פי כמה מעלותו אך אם אתה מתכוון לגדל תוכון אין שום הבדל בינו לבין סוג תוכי אחר.
זה בדיוק מה שאני אומר אם הם לא יוכלו להתחייב לבריאות התוכי אני יקח אותו לוטרינר.
שלום, היום הייתי שם.
תוכון עולה 40 שקל.
קוקוטייל לבן עולה 180, שיש 150, אפור 120.
תוכון עולה 40 שקל.
קוקוטייל לבן עולה 180, שיש 150, אפור 120.
תודה על העידכון,איך ההתרשמות שלך מהמקום?מה לגבי בריאות התוכים?
בעין בלתי מקצועית הייתי אומר שמצבם טוב.
רובם נראים יפים, עפים, מרעישים.
רובם נראים יפים, עפים, מרעישים.
מה אתם ממליצים
קוקטיל או תוכון?
חשוב לי מאוד שיהיה שקט יחסית מה יותר שקט מהזנים?
והאם יש לשניהם יכולת דיבור?
קוקטיל או תוכון?
חשוב לי מאוד שיהיה שקט יחסית מה יותר שקט מהזנים?
והאם יש לשניהם יכולת דיבור?
שני הסוגים נחשבים לשקטים,הקוקטיל בעל שריקות חזקות יותר אבל אין לרמת הרעש שהוא יוצר משמעות.
השאלה היא למי מהם אתה מתחבר יותר,בעיני שניהם מקסימים.
מבחינת יכולת דיבור,נאמר כבר שישנם תוכונים שהינם חקיינים מצויינים ואומרים הרבה מילים ומשפטים אך לא ברורים,הקוקטיל
חקיין גדול של שריקות.
השאלה היא למי מהם אתה מתחבר יותר,בעיני שניהם מקסימים.
מבחינת יכולת דיבור,נאמר כבר שישנם תוכונים שהינם חקיינים מצויינים ואומרים הרבה מילים ומשפטים אך לא ברורים,הקוקטיל
חקיין גדול של שריקות.
מבחינת חיבור אני מתחבר לשניהם , אני גר בדירה קטנה עם עוד בני משפחה ולכן אני לא רוצה שהתוכי יהווה מטרד לכן חשוב לי אחד שקט אבל שיהיה בעל יכולת דיבור , בנוסף אני מגדל מתחיל ולכן אני לא רוצה תוכי שקשה לגדל או לאלף
אם החלטת לגדל את אחד משני הסוגים שציינת אל תצפה ליכולות דיבור גבוהות או בכל,אני חושב שלבני המשפחה הנוספים יפריע
הרעש אלא אם כן ישנה רגישות גבוהה לרעשים.
הרעש אלא אם כן ישנה רגישות גבוהה לרעשים.
[quote="55";p="21208"]אם החלטת לגדל את אחד משני הסוגים שציינת אל תצפה ליכולות דיבור גבוהות או בכל,אני חושב שלבני המשפחה הנוספים יפריע
הרעש אלא אם כן ישנה רגישות גבוהה לרעשים.[/quote]
לא כל כך הבנתי יפריע או לא יפריע הרעש..?
הבנתי שתוכונים הם בעלי אוצר מילים גבוהה יחיסת ובכלל יצא לי להכיר דררה שידוע כתוכי שלא מדבר הרבה יושב לי על הכתף וממש מדבר ברור ואוצר מילים של איזה 10 מילים זה היה די נחמד
הרעש אלא אם כן ישנה רגישות גבוהה לרעשים.[/quote]
לא כל כך הבנתי יפריע או לא יפריע הרעש..?
הבנתי שתוכונים הם בעלי אוצר מילים גבוהה יחיסת ובכלל יצא לי להכיר דררה שידוע כתוכי שלא מדבר הרבה יושב לי על הכתף וממש מדבר ברור ואוצר מילים של איזה 10 מילים זה היה די נחמד