ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איזה מין אקלקטוס עדיף זכר או נקבה..?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

12345
ביצה
ביצה

Re: איזה מין אקלקטוס עדיף זכר או נקבה..?

שליחה על ידי 12345 »

1-שניהם.

2-הזכר הרבה יותר חברותי בפער גדול ב 90% מהמקרים, הנקבה נעשת תוקפנית מאוד כאשר היא מגיעה לגיל "ההתבגרות" המינית שלה מכמה וכמה סיבות ואחד מהסיבות היא שמטבעם (מהמילה "טבע") הנקבה היא זואי שמקנה על הביצים וזה משהו שברוב המקרים עם סוגי תוכים אחרי המצב הוא הפוך, זאת אומרת: הזכר שומר על הביצים, ושוב אני אומר אצל האקלקטוסים הנקבה שומרת על הביצים! לא הזכר, אז זה בא להם כבר טבעי גם כשהם לא בטבע וגם שכהם בהאכלת יד... כמובן שיש עוד כמה סיבות הקשורות להזדווגות, בני זוג, ועוד.... אבל לא נכנס אליהם כרגע.

3-הם שניהם דברנים ביינונים, אקלקטוסים לא נחשבים לתוכים שיודעים לדבר ברמה גבוהה, אך גם לא ברמה נמוכה, בדרך כלל הזכר מדבר ברמה קצת יותר גבוהה מהנקבה אבל כמעט ואין הבדל.

לגבי שאלות אחרות שקשורים לנושא:

התשובות לכלום: זה תלוי בתוכי עצמו, אבל בדרך כלל המחירים של הזכרים עומדים על 800 שקלים ויכולים להגיע גם אף ל4,000 שקלים... כמו שאמרתי זה תלוי ממש בתוכי.

מקווה שעזרתי :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשובה יפה, רק שהפוסט הנו מלפני כעשר שנים.....
Sam77
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Sam77 »

האופי זה זכר והיופי נקבה
הזכר יותר רגוע ושקט
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”