ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התחדשתי בקוקטייל מספר שאלות
מנהל: מפקחים
Re: התחדשתי בקוקטייל מספר שאלות
קודם כל תתחדש התוכי נראה ממש חמוד. ושים לו גם איזה משחק בכלוב שלא יהיה לו משעמם
Coldfire רק עכשיו שמתי לב כשהסתכלתי על הכלוב שהמקל עמידה נמצא ממש בתחתית..
תעלה אותו יותר למעלה!!!
ואני מסכימה עם שמעון לדעתי המיקום של הכלוב לא טוב. גם בגלל שבחדרים לא תמיד יש פעילות ברוב היום וזה לא טוב. תוכי צריך להיות במקום עם פעילות. במרכז הבית. כמו בסלון.
תעלה אותו יותר למעלה!!!
ואני מסכימה עם שמעון לדעתי המיקום של הכלוב לא טוב. גם בגלל שבחדרים לא תמיד יש פעילות ברוב היום וזה לא טוב. תוכי צריך להיות במקום עם פעילות. במרכז הבית. כמו בסלון.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
-
קוניור שמש
- ביצה

כן אחי זה טוב מאוד ובאמת תשים את הכלוב במקום אחר אחי תשים אותו כמה שאתה יכול שיראה הרבה דברים
הבעיה שאני לא יכול לשים את הכלוב בסלון כי הכלב שם ואני לא רוצה שהוא ינבח עליו ויבהיל אותו או כאלה דברים...
אני יודע שהמקל למטה וזה בכוונה בחווה בכפר הס אמרו לי שבמשך חודשיים אני צריך להשאיר את המקלות במצב הזה...
ולא להכניס עדין צעצועים.
דרך אגב שמתי לב שהתוכי שלי אוכל ממש הרבה האם זה בסדר?
אני יודע שהמקל למטה וזה בכוונה בחווה בכפר הס אמרו לי שבמשך חודשיים אני צריך להשאיר את המקלות במצב הזה...
ולא להכניס עדין צעצועים.
דרך אגב שמתי לב שהתוכי שלי אוכל ממש הרבה האם זה בסדר?
להתחלה ועד להתאקלמות המקום לא רע,זה מקום שהוא יכול לחוש בטוח,לאט לאט הוא יתרגל לבית ולסביבה ותוכל להעביר אותו ,לא צריך
לעשות הכל מהר ובלחץ.
אתה צודק עדיף שהכלוב יהיה בחדר מאשר הכלב יבהיל אותו,לאחר מספר ימים של התאקלמות תוכל להעבירו עם הכלוב למקום ממנו הוא יוכל
לראות את הכלב ולהתרגל לנוכחותו.
לעשות הכל מהר ובלחץ.
אתה צודק עדיף שהכלוב יהיה בחדר מאשר הכלב יבהיל אותו,לאחר מספר ימים של התאקלמות תוכל להעבירו עם הכלוב למקום ממנו הוא יוכל
לראות את הכלב ולהתרגל לנוכחותו.
אני חושב שעניין הכלב די מדאיג כבר עכשיו הוא מאוד מתעניין בכלוב ובתוכי...הוא אפילו קצת מקנא...מקוה שהוא יתרגל אבל לא נראה לי
העיקר שלא יצליח לפגוע בתוכי,הקינאה תעבור לו הוא כרגע מתעניין מאוד בגלל שזה חדש לו.
זהו בגלל זה הוא די רחוק ממנו
-
shimon142
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון / מרכז
- איש קשר:
אמרתי שים אותו ליד חלון! שהוא לא היה פחדש וכל דבר שיצוצץ לך שתירד איתו לטייל הוא יברח לך או יפול לריצפה.
אומר את זה רק לטובתך !
אומר את זה רק לטובתך !