ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית גידול לג'אקוים , ליאור .
מנהל: מפקחים
בית גידול לג'אקוים , ליאור .
שלום רב לכל חברי הפורום .
לפי בקשת החברים אני מעלה מספר תמונות מבית הגידול שלי לאחר שיפוץ .
עוד לא הכל גמור , נישארו דיזות לחבר ואינסטלציה למגשים וצמחיה ועוד כמה דברים קטנים אבל בכל זאת כמה תמונות .
שימו לב לתיכנון המגשים , הם הולכים באלכסון ונשפחים לתוך תעלה שממנה הם אמורים להתחבר לצנרת שתשלח אותם ישרות לביוב , כרגע עוד לא חיברתי אותה אז שמתי עיתונים שאותם אני מחליף פעמיים בשבוע ונותן שטיפה .
באורגינל שתהיה אינסטלציה אני פשוט יתן שטיפה כל יום ולא יהיו עיתונים .
לפי בקשת החברים אני מעלה מספר תמונות מבית הגידול שלי לאחר שיפוץ .
עוד לא הכל גמור , נישארו דיזות לחבר ואינסטלציה למגשים וצמחיה ועוד כמה דברים קטנים אבל בכל זאת כמה תמונות .
שימו לב לתיכנון המגשים , הם הולכים באלכסון ונשפחים לתוך תעלה שממנה הם אמורים להתחבר לצנרת שתשלח אותם ישרות לביוב , כרגע עוד לא חיברתי אותה אז שמתי עיתונים שאותם אני מחליף פעמיים בשבוע ונותן שטיפה .
באורגינל שתהיה אינסטלציה אני פשוט יתן שטיפה כל יום ולא יהיו עיתונים .
Re: בית גידול לג'אקוים , ליאור .
כל הזוגות בבית הגידול הם האכלות יד , נבחרו בקפידה ונבדקו לכל המחלות .
חיבור הזוגות נעשה על ידי במהלך 4 השנים האחרונות , שום זוג לא הגיע בתור זוג , כל התוכים הללו גדלו כחיות מחמד אצל אנשים והתחברו אצלי לזוגות .
חיבור הזוגות נעשה על ידי במהלך 4 השנים האחרונות , שום זוג לא הגיע בתור זוג , כל התוכים הללו גדלו כחיות מחמד אצל אנשים והתחברו אצלי לזוגות .
זהו , בעוד כחודש אני יעלה תמונות של בית הגידול כאשר יהיה גמור לגמרי .
עלות ההקמה של בית הגידול עלתה כ- 20,000 ש"ח שכלל שיפוץ של הגג , דלת מעבר מהבית לגג , בנית כלובים חדשים , סטנדים שעלו 3,000 ש"ח בגלל תכנון מיוחד , מתקני אוכל מנירוסטה בעלות של 500 ש"ח וזה עוד לא הסוף .
ועוד לא הזכרתי חודש שלם של עבודה על בניית הכלובים ומתקני האוכל המיוחדים ועוד ים דברים שאפילו לא נראים לעיין , לסיכום זה היה סרט רע אבל עכשיו אני פשוט נהנה לראות לאן הגעתי ...
שיהיה בהצלחה לכולם !
עלות ההקמה של בית הגידול עלתה כ- 20,000 ש"ח שכלל שיפוץ של הגג , דלת מעבר מהבית לגג , בנית כלובים חדשים , סטנדים שעלו 3,000 ש"ח בגלל תכנון מיוחד , מתקני אוכל מנירוסטה בעלות של 500 ש"ח וזה עוד לא הסוף .
ועוד לא הזכרתי חודש שלם של עבודה על בניית הכלובים ומתקני האוכל המיוחדים ועוד ים דברים שאפילו לא נראים לעיין , לסיכום זה היה סרט רע אבל עכשיו אני פשוט נהנה לראות לאן הגעתי ...
שיהיה בהצלחה לכולם !
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
WOW ליאור שיחקת אותה נראה פשוט חבל על הזמן! 
אל תשכח לעדכן.

אל תשכח לעדכן.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
יפה ומושקע,בהצלחה ליאור והלוואי שבקרוב תראה תוצאות

יפה מאד ליאור תתחדש,בשעה טובה. בהצלחה שיהיה איתם .
היי ליאור, איזה יופי, פשוט תענוג להסתכל. תתחדש, ובקרוב תוצאות שיהיו.
השקעת אבל ממש היה כדאי..
כל הכבוד

השקעת אבל ממש היה כדאי..
כל הכבוד

ליאור כל הכבוד
יפה, מושקע ומסודר.
בהצלחה

יפה, מושקע ומסודר.
בהצלחה

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).