ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לציפורי אהבה
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לציפורי אהבה
שלום יש לי זוג ציפורי אהבה לאברץ קניתי אותם ממגדל הם בערך בגיל שנה עכשיו בהתחלה שקניתי אותם הם כל פעם הטילו לי ביצה ההיתי בא אחרי כמה ימים היא נעלמה זה קרה איזה 4 פעמים עכשיו הם הטילו איזה 4 ביצים באתי היום שבוע אחרי שראיתי את 4 ביצים כולם נעלמו מישהו מוכן להסביר לי את התופעה הזאת כל פעם יש ביצה אני מתלהב מת שיהיו לי גוזלים וכל פעם הביצים נעלמות תסבירו לי בבקשה למה ?
תודה מראש לכל העונים
תודה מראש לכל העונים
Re: שאלה בקשר לציפורי אהבה
היכן התוכים ממוקמים?בחצר או בבית?
הסבירות גבוהה שהתוכים אוכלים את הביצים,בדוק בתא סימנים לקליפות או פנים הביצה.
הביצים נאכלות ע"י התוכים מכמה סיבות וביניהן חוסר סידן,חוסר ניסיון ושבירת הביצים.
במידה והתוכים ממוקמים מחוץ לבית והכלוב לא מוגן היטב יתכן שחיה כלשהיא אוכלת את הביצים .
גם הפרעות לא רצויות יכולות לגרום ללחץ אצל ההורים לשבירת הביצים ואכילתם.
הסבירות גבוהה שהתוכים אוכלים את הביצים,בדוק בתא סימנים לקליפות או פנים הביצה.
הביצים נאכלות ע"י התוכים מכמה סיבות וביניהן חוסר סידן,חוסר ניסיון ושבירת הביצים.
במידה והתוכים ממוקמים מחוץ לבית והכלוב לא מוגן היטב יתכן שחיה כלשהיא אוכלת את הביצים .
גם הפרעות לא רצויות יכולות לגרום ללחץ אצל ההורים לשבירת הביצים ואכילתם.
הכלוב ממוקם בבית בתא הטלה אין סימנים של קליפות או צהוב בדקתי וזה משגע אותי אני לא מבין למה?
אלו ההסברים היחידים,הביצים לא נעלמים או נמסים,התוכים אוכלים אותם ומניתי את הסיבות,בהטלה הבאה תשתדל
לתת להם שלווה ואל תפתח את תאי הטלה,בדיקה יכולה להיעשות פעם במספר ימים ללא לחצים.
לתת להם שלווה ואל תפתח את תאי הטלה,בדיקה יכולה להיעשות פעם במספר ימים ללא לחצים.
אז לא לפתוח בכלל פתאום סתם אני ישמע ציוץ של גוזלים אתה אומר
אפשר לפתוח אבל צריכים להיות קשובים להורים,אם הם נמצאים בפנים זה יוצר אצלם לחץ שעלול להביא לשבירת הביצים,אם אתה פותח
עשה זאת בזהירות ולא לעיתים תכופות.
עשה זאת בזהירות ולא לעיתים תכופות.
בהצלחה והמשך לעדכן

תנסה לא להתפתות ורק כול מס' שבועות לבדוקבהצלחה!
יש להם סידן בכלוב?