ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוגות או תפזורת
מנהל: מפקחים
זוגות או תפזורת
שלום
רציתי לדעת מה כדאי להכניס לכלוב שיכול להכניס 4 תוכים.
2 זוגות או שלוש נקבות וזכר אחד שיפרה את שלושתן, ולמה?
שאלה של עיקרון, לא רלוונטי סוג התוכי
רציתי לדעת מה כדאי להכניס לכלוב שיכול להכניס 4 תוכים.
2 זוגות או שלוש נקבות וזכר אחד שיפרה את שלושתן, ולמה?
שאלה של עיקרון, לא רלוונטי סוג התוכי
Re: זוגות או תפזורת
לפי דעתי 2 זכרים ו 2 נקבות
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
אם מצאת תוכי זכר שיפרה שלוש נקבות ויטפל בשלושתם בעת הדגירה והאכלה אל תחשוב פעמיים.
אני מניח שאתה אומר את זה בציניות
למה? זה לא הגיוני?
למה? זה לא הגיוני?
היית יכול להסתדר עם 3 נשים כשלכל אחת יש בין2 ל4 ילדים?
אני לא ציני בכלל,יש אפשרות כזאת עם כנרים,בדרך כלל לוקחים זכר עם נתונים מתאימים ומעבירים אותו מנקבה לנקבה,במקרה
שלו הוא לא ממלא תפקיד ועזרה לנקבה,בסוגי התוכים השונים זה אחרת,הזכר ממלא תפקיד חשוב הן בהאכלת הנקבה,הן בדגירה(בחלקם) והן בעזרה בהאכלת הגוזלים כך שליישם את מה שאתה אומר קשה מאוד גם פיזית וגם תיאורטית.
אביב הדוגמה שאתה הבאת לא הכי טובה,מאחר ואין בעייה לחיות עם מספר נשים ושלכל אחת יהיו מספר ילדים.
שלו הוא לא ממלא תפקיד ועזרה לנקבה,בסוגי התוכים השונים זה אחרת,הזכר ממלא תפקיד חשוב הן בהאכלת הנקבה,הן בדגירה(בחלקם) והן בעזרה בהאכלת הגוזלים כך שליישם את מה שאתה אומר קשה מאוד גם פיזית וגם תיאורטית.
אביב הדוגמה שאתה הבאת לא הכי טובה,מאחר ואין בעייה לחיות עם מספר נשים ושלכל אחת יהיו מספר ילדים.