ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צעצועים לקוקטיל באיזה גיל?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

Coldfire
בקיעה
בקיעה

Re: צעצועים לקוקטיל באיזה גיל?

שליחה על ידי Coldfire »

אוקי מה לגבי קרטוני ביצים וגלילי נייר אין סכנה של חנק או בליעה של הקרטון ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

גללי נייר,תבניות ביצים וכו' לדעתי לא תמיד מעסיקים את הקוקטיל,אתה מוזמן לנסות זה לא מזיק,בנוגע לחנק
בדרך כלל זה לא קורה אך תמיד יש יוצא מן הכלל,צריך לפקח ולבדוק מידי פעם,אני עדיין חושב שחרוזי עץ וכו' יעסיקו אותו יותר.
Coldfire
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Coldfire »

אוקיי הכנסתי לקוקטיל שלי נדנדה שקניתי לו הבעיה היא שהוא די מפחד ממנה בשלב הזה לא ממש מתקרב לאיזור שלה....

האם להוציא לו אותה או לנסות לתת לו שיתרגל

עכשיו קניתי חוט שפגט כמו שהמלצתם לי אבל אני שם לב שכשאני מגרד אותו עם האצבע הוא מפזר מן אבק כזה לבן...

האם זה תקין?זה חוט של פלדע..זה השם של החברה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם הוא מאוד מפחד הייתי מציע שתוציא את הנדנדה מחוץ לכלוב,כלומר תתלה אותה מבחוץ כך שלא ירגיש מאוים,שים אותה
בצד הנגדי לאוכל ולמים כדי שלא יפחד לגשת לאיזור,אם הוא רק נרתע מעט תשאיר ותעקוב כיצד הוא מתנהג בהמשך.

חוט שפאגט לא אמור להוציא חומר לבן,חוט שפגאט נראה כמו בתמונה המצורפת,אתה יכול לתלות לו חוטים והוא יהנה לפרום אותם,
אתה יכול להשתמש בחוט ולהשחיל עליו חרוזים.
קבצים מצורפים
.jpg
Coldfire
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Coldfire »

ככה נראה גם החוט שלי יכול להיות שהוא מצופה במשהו כי הוא קצת לבן למרות שרשום עליו חוט שפגט
Coldfire
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Coldfire »

טוב עידכון קניתי לתוכי שלי נדנדה ועשיתי לו משחק מפקקים של בקבוקים הבעיה היא שהוא לא מתעניין בהם הוא תוקף אותם באגרסיביות או מפחד מהם בטירוף שהוא בכלל לא מתקרב אליהם מה עושים? זה ממש מתסכל
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל צריך הרבה סבלנות,רוב התוכים מתנהגים כך לחפצים לא מוכרים,מבחינתם זהו חפץ שעלול לאיים עליהם,קודם כל תוציא את החפצים
מהכלוב,תלה אותם מחוץ לכלוב כך שהתוכי לא ירגיש מאויים אבל יתרגל לנוכחות ,אתה יכול גם לשחק עם החפצים בעדינות ולהראות לו שזה לא מזיק,לאט לאט הוא יתרגל.
Coldfire
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Coldfire »

אוקי ננסה תודה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”