ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב מדהים
מנהל: מפקחים
Re: כלוב מדהים
אווהל'ה יקירתי אני חושב שב1000 שקל אפשר ליבנות אחד ואפילו גדול יותר
לדעתי צריך
1.פרופיל מגולוון 20*20
2.רשת מסיבית לתוכים גדולים
3.פח מגולוון 2 מ"מ
4.צבע המרייט
5. רתכת
6.קטר תוכי
7.מקדחה
לדעתי צריך
1.פרופיל מגולוון 20*20
2.רשת מסיבית לתוכים גדולים
3.פח מגולוון 2 מ"מ
4.צבע המרייט
5. רתכת
6.קטר תוכי
7.מקדחה

השמים אינם הגבול
אני לא יודע עד מה זה פשוט לבנות כלוב כזה שימושי ויפה
כמה כלוב כזה עולה בחוץ לארץ?
כמה כלוב כזה עולה בחוץ לארץ?
ם בחו"ל זה לא זול
http://www.americas-pet-store.com/produ ... d/272.html
אלון אתה צודק, אבל לריתוך אני צריכה כבר עזרה, אולי אתאם עם אחד החתנים שלי שהוא מסגר
http://www.americas-pet-store.com/produ ... d/272.html
אלון אתה צודק, אבל לריתוך אני צריכה כבר עזרה, אולי אתאם עם אחד החתנים שלי שהוא מסגר

אם אחד החתנים שלך מסגר תקימי פרוייקט של בניית כלובים
איכותיים תוצרת כחול לבן במחירים זולים יותר ואיכותיים לא פחות
ואת תיראי איזה יופי ,כדאי לך רעיון למחשבה
איכותיים תוצרת כחול לבן במחירים זולים יותר ואיכותיים לא פחות
ואת תיראי איזה יופי ,כדאי לך רעיון למחשבה

השמים אינם הגבול
נראה לי שיהיה יותר פשוט שאלצד לרתח, כי החתן שלי אומנם מוכן לעזור, אבל הוא גם די עסוק, וגם לא תמיד מתחשק לו.(הרי הוא לא חייב)
לה השגעונות שלי. נראה לי שזה מה שאעשה ואז זה יהיה לפי המידות שאני רוצה.ארשום ברשימת הפרוייקטים, ואתחיל לתכנן.
לה השגעונות שלי. נראה לי שזה מה שאעשה ואז זה יהיה לפי המידות שאני רוצה.ארשום ברשימת הפרוייקטים, ואתחיל לתכנן.

כל הכבוד המון הצלחה
ואם תחשבי בצורה מיסחרית את פשוט תעלי על גל הצלחה (והמון כסף)
ואם תחשבי בצורה מיסחרית את פשוט תעלי על גל הצלחה (והמון כסף)

השמים אינם הגבול
אווה אני מוכן ללמד אותך,אפשר להגיע עם רתכת אלייך,אחרי מספר שיעורים את עוזבת הכל ועובדת
בריתוך צנרת בלחץ גבוה
בריתוך צנרת בלחץ גבוה

אלי אתה בניתה כלוב
הוא מחליד קצת? כי הכלוב הסיני שלי ממש מעצבן אותי!!! הוא מחליד בפינות..אם הכלוב שאתה בניתה הוא לא מחליד ובאמת טוב..אז אפשרי לבנות כלוב כמו שבתמונה
הוא מחליד קצת? כי הכלוב הסיני שלי ממש מעצבן אותי!!! הוא מחליד בפינות..אם הכלוב שאתה בניתה הוא לא מחליד ובאמת טוב..אז אפשרי לבנות כלוב כמו שבתמונה
הכלוב הסיני שלך מחליד כתוצאה מצביעה וניקוי לא ברמה,ברגע שהציפי מתקלף מעט ורטיבות חודרת נגמר הסיפור,אני
השתמשתי לבנייה בפלטות המגולוונות הרגילות,יחסית הגילוון לא רע ועדיין אין סימני חלודה.תמיד אפשר להשקיע
ולצבוע את הפלטות,אבל ההשקעה לא תמיד משתלמת,במקרה של הכלובים בדרך כלל החלק התחתון מחליד מהר יותר בגלל הלשלשת,
החומציות שבה הורסת הכל וגם צבע,(למשל צבע של מכוניות) אני מנקה מידי פעם את התחתית עם מברשת פלדה בעדינות ושוטף עם מים.
אגב גם הכלוב שבחוץ עשוי מאותן פלטות ועבר כבר שני חורפים לפחות ועדיין נראה טוב מאוד.
השתמשתי לבנייה בפלטות המגולוונות הרגילות,יחסית הגילוון לא רע ועדיין אין סימני חלודה.תמיד אפשר להשקיע
ולצבוע את הפלטות,אבל ההשקעה לא תמיד משתלמת,במקרה של הכלובים בדרך כלל החלק התחתון מחליד מהר יותר בגלל הלשלשת,
החומציות שבה הורסת הכל וגם צבע,(למשל צבע של מכוניות) אני מנקה מידי פעם את התחתית עם מברשת פלדה בעדינות ושוטף עם מים.
אגב גם הכלוב שבחוץ עשוי מאותן פלטות ועבר כבר שני חורפים לפחות ועדיין נראה טוב מאוד.