ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יונה תקועה- דחוף!
מנהל: מפקחים
יונה תקועה- דחוף!
היי.
אולי זה קצת לא קשור לתוכים אבל אני חייבת לשאול אם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.
אמא שלי יצאה כרגע למרפסת שלנו וראתה שיש שם יונה בפינה. היא פחדה להתקרב אז היא העיפה אליה נעל (כמובן שלא פגעה בה) כדי לראות אם היא זזה.. אבל כלום. היא רק מזיזה מידי פעם את הראש. והיא עדיין תקועה בפינה.
התקרבתי אליה, הייתי במרחק של צעד אחד ממנה והיא עדיין לא זזה ורק הזיזה את הראש כשראתה אותי ואת הצל שלי.
חשבתי אולי להרים אותה עם כפפות אבל אני פוחדת שאולי היא חולה.. או שמא היא פצועה?
מה לדעתכם עליי לעשות?
בכל אופן אחכה גם למחר לראות אם היא עדיין שם.
הינה כמה תמונות (סליחה על האיכות הגרועה זה צולם עכשיו בלילה ומהפלאפון שלי):
תודה מראש לכל העוזרים
אולי זה קצת לא קשור לתוכים אבל אני חייבת לשאול אם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.
אמא שלי יצאה כרגע למרפסת שלנו וראתה שיש שם יונה בפינה. היא פחדה להתקרב אז היא העיפה אליה נעל (כמובן שלא פגעה בה) כדי לראות אם היא זזה.. אבל כלום. היא רק מזיזה מידי פעם את הראש. והיא עדיין תקועה בפינה.
התקרבתי אליה, הייתי במרחק של צעד אחד ממנה והיא עדיין לא זזה ורק הזיזה את הראש כשראתה אותי ואת הצל שלי.
חשבתי אולי להרים אותה עם כפפות אבל אני פוחדת שאולי היא חולה.. או שמא היא פצועה?
מה לדעתכם עליי לעשות?
בכל אופן אחכה גם למחר לראות אם היא עדיין שם.
הינה כמה תמונות (סליחה על האיכות הגרועה זה צולם עכשיו בלילה ומהפלאפון שלי):
תודה מראש לכל העוזרים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: יונה תקועה- דחוף!
את יכולה להרים אותה היא לא תפגע בך כמובן אך עם אמצעי זהירות,יתכן והיא חולה ואת עלולה להדביק את התוכים,אני מציע לקחת קערית קטנה של מים ומעט לחם מפורר ולשים לידה,לחכות עד הבוקר ואז לראות מה מצבה.
אולי מדובר בגוזל של יונה האם המקור מעט גבשושי או חלק כי אם הוא מעט
גבשושי מדובר בגוזל
האם מחוץ למירפסת יש יונים מקננות?
מתי הייתם במירפסת לאחרונה כמובן ליפני הופעת היונה יכול ליהיות שבז רדף אחריו
ליפני החשכה
גבשושי מדובר בגוזל
האם מחוץ למירפסת יש יונים מקננות?
מתי הייתם במירפסת לאחרונה כמובן ליפני הופעת היונה יכול ליהיות שבז רדף אחריו
ליפני החשכה

השמים אינם הגבול
קודם כל תודה רבה לכם על התגובות.
לאלי,
אני יודעת שהיא לא תפגע בי.. פחדתי להתקרב כי ראיתי שהיא שילשה חשבתי שהיא אולי חולה.
ושמתי לה בכוס פלסטיק מים ובכוס פלסטיק אחרת תערובת לקוקטיילים זה בסדר?
(תראה למטה תמונה עדכנית).
לאלון,
אני לא רוצה ממש ליגוע בה כי כשהתקרבתי היא זזה מצד שמאל לימין בתנועת התנדנדות כזאת.. הנחתי שהיא מפחדת. אז לא רציתי להפחיד אותה יותר.
היא לא נראית כמו גוזל..
ולא, אין יונים מקננות. לא נגעתי במקור אבל ניסיתי להסתכל והוא נראה חלק.
לא היינו במרפסת כל היום, רק לפני שעה וחצי יצאתי בחושך כי אמא שלי אמרה לי להוריד סמרטוט מהחבל כביסה. ואז היא ראתה משהו גדול, היה חושך. והיא לא ידעה מה זה. פתחנו את האור וראינו אותה.
עוד עדכון קטן:
אני ואחי התקרבנו אליה היא עפה 5 ס"מ כלפי מעלה ונפלה. אחי פיזר קצת מהתערובת ששמתי בכוס על הרצפה. אני ואחי ראינו שהכנפיים שלה שלמות ולא הבנו למה היא לא עפה ואז ראינו שיש לה כמו חור כזה ליד הכנף.. יותר גדול מפקק של בקבוק. אז הנחתי שאולי באמת תקפו אותה. יכול להיות?
ואם כן כמה זמן ייקח לה להתאושש?
לאלי,
אני יודעת שהיא לא תפגע בי.. פחדתי להתקרב כי ראיתי שהיא שילשה חשבתי שהיא אולי חולה.
ושמתי לה בכוס פלסטיק מים ובכוס פלסטיק אחרת תערובת לקוקטיילים זה בסדר?
(תראה למטה תמונה עדכנית).
לאלון,
אני לא רוצה ממש ליגוע בה כי כשהתקרבתי היא זזה מצד שמאל לימין בתנועת התנדנדות כזאת.. הנחתי שהיא מפחדת. אז לא רציתי להפחיד אותה יותר.
היא לא נראית כמו גוזל..
ולא, אין יונים מקננות. לא נגעתי במקור אבל ניסיתי להסתכל והוא נראה חלק.
לא היינו במרפסת כל היום, רק לפני שעה וחצי יצאתי בחושך כי אמא שלי אמרה לי להוריד סמרטוט מהחבל כביסה. ואז היא ראתה משהו גדול, היה חושך. והיא לא ידעה מה זה. פתחנו את האור וראינו אותה.
עוד עדכון קטן:
אני ואחי התקרבנו אליה היא עפה 5 ס"מ כלפי מעלה ונפלה. אחי פיזר קצת מהתערובת ששמתי בכוס על הרצפה. אני ואחי ראינו שהכנפיים שלה שלמות ולא הבנו למה היא לא עפה ואז ראינו שיש לה כמו חור כזה ליד הכנף.. יותר גדול מפקק של בקבוק. אז הנחתי שאולי באמת תקפו אותה. יכול להיות?
ואם כן כמה זמן ייקח לה להתאושש?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ליבדוק מה החור הזה ושאין דם
לתת לה מנוחה ולהמתין לבוקר בתיקווה שיהיו חדשות טובות ממתינים לעידכון
לתת לה מנוחה ולהמתין לבוקר בתיקווה שיהיו חדשות טובות ממתינים לעידכון

השמים אינם הגבול
דחוף דחוף דחוף.
התקרבתי אליה שוב לראות מה שלומה. והיא התחילה ללכת אז רציתי להחזיר אותה לאיפה שהאוכל והמים והיא קפצה למעקה.. היא שם כבר איזה חצי שעה.. לא זזה..
אני פוחדת שאם אני אנסה להחזיר אותה לרצפה היא תקפוץ למטה, ובצניחה חופשית יקרה לה משהו חלילה.
מה כדאי לעשות?
התקרבתי אליה שוב לראות מה שלומה. והיא התחילה ללכת אז רציתי להחזיר אותה לאיפה שהאוכל והמים והיא קפצה למעקה.. היא שם כבר איזה חצי שעה.. לא זזה..
אני פוחדת שאם אני אנסה להחזיר אותה לרצפה היא תקפוץ למטה, ובצניחה חופשית יקרה לה משהו חלילה.
מה כדאי לעשות?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לצערי קמתי בבוקר והיונה לא הייתה
אני מאוד מקווה שלא קרה לה כלום ושהיא בסדר. בכל אופן באוכל ובמים ששמתי לה היא לא נגעה.
תודה לכולם על התגובות.

אני מאוד מקווה שלא קרה לה כלום ושהיא בסדר. בכל אופן באוכל ובמים ששמתי לה היא לא נגעה.
תודה לכולם על התגובות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כניראה שהיונה סבלה מחום ותשישות והחליטה לישון במקום בטוח(כניראה אצלך)
אספה כוחות ועפה,אז נתליקי כל הכבוד לך
אספה כוחות ועפה,אז נתליקי כל הכבוד לך

השמים אינם הגבול