ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי ותאורה.
מנהל: מפקחים
תוכי ותאורה.
בשעה טובה יש לי תוכי קוואקר מקסים בן 3 חודשים.
בעיה ששמתי לב אליה היא שהדירה שלי די חשוכה, גם כאשר אני פותח לרווחה את החלונות היא די אפלולית, ואני חושש שמא הדבר לא יטיב עם התוכי שלי.
אני יכול להשאיר לו את המנורה בסלון דולקת כל היום, אולם אני לא יודע עד כמה זה באמת תחליף לאור השמש (ובוודאי שהדבר לא יטיב במיוחד עם חשבון החשמל), אם כי בוודאי מבחינה פסיכולוגית זה יותר טוב מאשר שהוא יהיה שרוי באפלוליות כל היום.
האם יש מנורות מיוחדות עם ספקטרום רחב יותר שיעזרו לתוכי לגלות את האור שבחייו?
בעיה ששמתי לב אליה היא שהדירה שלי די חשוכה, גם כאשר אני פותח לרווחה את החלונות היא די אפלולית, ואני חושש שמא הדבר לא יטיב עם התוכי שלי.
אני יכול להשאיר לו את המנורה בסלון דולקת כל היום, אולם אני לא יודע עד כמה זה באמת תחליף לאור השמש (ובוודאי שהדבר לא יטיב במיוחד עם חשבון החשמל), אם כי בוודאי מבחינה פסיכולוגית זה יותר טוב מאשר שהוא יהיה שרוי באפלוליות כל היום.
האם יש מנורות מיוחדות עם ספקטרום רחב יותר שיעזרו לתוכי לגלות את האור שבחייו?
-
shimon142
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון / מרכז
- איש קשר:
Re: תוכי ותאורה.
הרעיון אם המנורה נחמד אבל גם האור שמש בריא מאוד לתוכים ורעינון .
תקרב אותו לחלון . מרפסת גינה , בימדה ואין אפשרות הדלק את האור ובכל יום תירד איתו לטיל לחצי שעה.
תקרב אותו לחלון . מרפסת גינה , בימדה ואין אפשרות הדלק את האור ובכל יום תירד איתו לטיל לחצי שעה.

איך הוא ירד לטייל איתו???
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "-
shimon142
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון / מרכז
- איש קשר:
הוא שם אותו על הכתף ומטייל איתו, יורד איתו לגינה .
וגם כאשר התוכי בבידוד ורואה אנשים כל היום ושירצה יום אחד לטייל איתו הוא יראה יונה עפה והקוואקר אחריו כך שהוא לא יפחד מכל דבר.
וגם כאשר התוכי בבידוד ורואה אנשים כל היום ושירצה יום אחד לטייל איתו הוא יראה יונה עפה והקוואקר אחריו כך שהוא לא יפחד מכל דבר.

מנסיון של אחרים, זה נשמע כמו דרך בדוקה לעוגמת נפש.
מספיק שהוא יבהל ממשהו ויקפוץ לי מהכתף ואיזה חתול זריז ינצל את ההזדמנות למנת גורמה על חשבוני.
[quote="188";p="24351"]הוא שם אותו על הכתף ומטייל איתו, יורד איתו לגינה .
וגם כאשר התוכי בבידוד ורואה אנשים כל היום ושירצה יום אחד לטייל איתו הוא יראה יונה עפה והקוואקר אחריו כך שהוא לא יפחד מכל דבר.[/quote]
מספיק שהוא יבהל ממשהו ויקפוץ לי מהכתף ואיזה חתול זריז ינצל את ההזדמנות למנת גורמה על חשבוני.
[quote="188";p="24351"]הוא שם אותו על הכתף ומטייל איתו, יורד איתו לגינה .
וגם כאשר התוכי בבידוד ורואה אנשים כל היום ושירצה יום אחד לטייל איתו הוא יראה יונה עפה והקוואקר אחריו כך שהוא לא יפחד מכל דבר.[/quote]
אני גם חושבת ככה..
ולצערי קרה לי סיפור דומה..
הייתי מוציאה את התוכי שלי החוצה עד שהיום אחד הוא עף..:/
ולצערי קרה לי סיפור דומה..
הייתי מוציאה את התוכי שלי החוצה עד שהיום אחד הוא עף..:/
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
קיצוץ כנפיים לא מונע מתוכים לעוף מספר מטרים ברגע שהוא ממש נבהל או כל דבר אחר.
לא הייתי יורד עם תוכי ללא ריתמה.
לא הייתי יורד עם תוכי ללא ריתמה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **