הנה תמונות של הקוקטייל שלי:
1. ישנה דרך לדעת עפ"י מראה חיצוני האם זה זכר או נקבה?? (בחנות אמרו לי זכר, אבל אני לא מאמינה כל-כך מהר למקומות שרק מעוניינים למכור...)
2. במידה ולא אצליח לגלות את מין התוכי - אני מעוניינת להביא לו שותף לכלוב- אם הם (לא במודע) יהיו שניים מאותו מין הם יסתדרו?? (וזאת בהנחה שהחדש יהיה מעט צעיר יותר...)
תודה לכל מי שיוכל לענות לי!!! (:
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מס' שאלות בקשר לקוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: מס' שאלות בקשר לקוקטייל
היי אלמוגי,
ישנם מספר דרכים לדעת את מינו של הקוקטייל,כאשר הקוקטייל בצבעי הבר שלו (לא מוטציה) קל הרבה יותר,לנקבה
פסים בצבע צהוב אפור בצד התחתון של הזנב ונוצות הכנפיים.
במקרה שיודעים מי הם ההורים אפשר גם לדעת באילו צבעים הנקבות או הזכרים.
את יכולה לחכות שהתוכי יגדל (בן מספר חודשים) ויתחיל לשרוק ,הזכר שורק שריקות לעומת הנקבה שאינה שורקת.
והבדיקה האמינה ביותר הינה בדיקת DNA ,בדיקת דם פשוטה שיכולה להיעשות על ידי וטרינר וקביעת מינו של התוכי.
לגבי הבאת תוכי נוסף,באופן עקרוני הם יסתדרו ביחד,יתכן שתצטרכי לעשות את החיבור ביניהם בהדרגה.
יתכן ובהוספת חבר לתוכי תאבדי את ההחתמה והתוכי כבר לא יהיה כל כך חביב אלייך.
ישנם מספר דרכים לדעת את מינו של הקוקטייל,כאשר הקוקטייל בצבעי הבר שלו (לא מוטציה) קל הרבה יותר,לנקבה
פסים בצבע צהוב אפור בצד התחתון של הזנב ונוצות הכנפיים.
במקרה שיודעים מי הם ההורים אפשר גם לדעת באילו צבעים הנקבות או הזכרים.
את יכולה לחכות שהתוכי יגדל (בן מספר חודשים) ויתחיל לשרוק ,הזכר שורק שריקות לעומת הנקבה שאינה שורקת.
והבדיקה האמינה ביותר הינה בדיקת DNA ,בדיקת דם פשוטה שיכולה להיעשות על ידי וטרינר וקביעת מינו של התוכי.
לגבי הבאת תוכי נוסף,באופן עקרוני הם יסתדרו ביחד,יתכן שתצטרכי לעשות את החיבור ביניהם בהדרגה.
יתכן ובהוספת חבר לתוכי תאבדי את ההחתמה והתוכי כבר לא יהיה כל כך חביב אלייך.
Re: מס' שאלות בקשר לקוקטייל
ניראה לי שבהחלט יש לך נקבה יפה
בהצלחה.
בהצלחה.