ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לבועות וקצף בקצה של המקור!!
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לבועות וקצף בקצה של המקור!!
אז ככה אתמול הכנתי תערובת השריה בשעה 1 בבוקר שמתי תתערובת בטוח סיר עם מיים וזהו בשעה 7 בבוקר קמתי והחלפתי תמים ובשעה 2 בצוהוריים שמתי להם את התערובת עם חתיחות של תפוח ירוק עכשיו עכשיו ניכנסתי למירפסת לשים להם עלים של אקליפטוס עם הכדורים האלה הפירות של האקליפטוס ואני רואה שיש לשניהם בקצה של המקור כזה קצף עם בועות וזה היה גם אתמול אבל בבוקר אין להם מזה יכול להיות ?? תודה רבה לעונים

קודם כל התוכים לא חיים על השרייה,השרייה היא תוספת למזונם,כשקונים תוכי חדש
אין להחליף את המזון הקבוע שלו בצורה פתאומית,יש לשאול את המוכר מהי תזונתם הקבועה ולהמשיך איתה,
החלפת מזון נעשית בהדרגה,במיוחד כאשר אתה קונה תוכים ומעביר אותם מקום,דבר שכשלעצמו די מלחיץ אותם.
אתה יכול לתת להם :תערובת זרעים לתוכים גדולים, אגוזים, בוטנים, חמניות, דוחן, פירות, ירקות, אך הכל במידה,
כך שהתזונה שלהם לא תהייה מבוססת על השרייה,אני אישית הייתי מציע לך בעתיד לעבור בהדרגה לכופתיות כמזון בסיסי
ואת כל השאר לתת כתוספות מידיי פעם.
אין להחליף את המזון הקבוע שלו בצורה פתאומית,יש לשאול את המוכר מהי תזונתם הקבועה ולהמשיך איתה,
החלפת מזון נעשית בהדרגה,במיוחד כאשר אתה קונה תוכים ומעביר אותם מקום,דבר שכשלעצמו די מלחיץ אותם.
אתה יכול לתת להם :תערובת זרעים לתוכים גדולים, אגוזים, בוטנים, חמניות, דוחן, פירות, ירקות, אך הכל במידה,
כך שהתזונה שלהם לא תהייה מבוססת על השרייה,אני אישית הייתי מציע לך בעתיד לעבור בהדרגה לכופתיות כמזון בסיסי
ואת כל השאר לתת כתוספות מידיי פעם.