ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בעיות עם הדררה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

בעיות עם הדררה

שליחה על ידי אלמוגי »

שלום לכוווולם!!
אז כמו שכבר אמרתי הייתי באילת ובסופו של דבר מסרתי את הדררה והקוקטייל שלי לבייביסיטר אצל חברה שלי ומאותו רגע - רק בעיות!!
עם הקוקטיילית תודה לאל הכל בסדר. חברה שלי אמרה שהיא לא היתה מוכנה לצאת מהכלוב אבל איתי הכל היה בסדר אז איתה נשמתי לרווחה.
הדררה החדשה שלי- מהיום השני של היעדרותי היא למדה לפתוח את הכלוב ולשוטט בבית. אבא של חברה שלי סגר את דלת הכלוב עם איזולירבנד והדררה פשוט פתחה את הדלתות שמהן מכניסים אוכל, הפכה את האוכל ויצאה. כל פעם שניסו לתפוס אותה היא נשכה (ואלוהים ישמור, כל ביס שלה היא מורידה אצבע!!)
ההורים שלי החזירו את התוכים הביתה ביום רביעי ואני חזרתי כרגע (כי היה עליי לחזור לצבא ברביעי) ומה שקורה שהדררה לא ממש שמחה לקראתי. לא רצתה לצאת מהכלוב ועד שהוצאתי אותה היא כל הזמן בורחת ממני (גם כשאני מפתה אותה עם קצת אוכל) ועד שהיא עליי היא נושכת (ממש חזק).

כבר קניתי לה כלוב גדול (שאליו היא תועבר ביום ראשון כשאקח אותה איתי לחולון), וצעצועים והכל. אבל היא לא מראה מוטיבציה לשום דבר. אני אובדת עצות. אני מרגישה שאני ממש קרובה לשבירה. תמונה

מה עליי לעשות? איך להחזיר אותה אליי?? (אם זה בכלל אפשרי....)
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: בעיות! בעיות! בעיות!

שליחה על ידי נטליקי »

שלום אלמוגי.
אל תתייאשי..
אין מה לעשות זה האופי של הדררה. את האמת שזה היה די ידוע שזה מה שיקרה (איתה).
את צריכה פשוט לרכוש את אמונה מחדש. מכיוון שהיא עוד חדשה אצלך ואת עזבת אותה, בשבילה זה כאילו עוד נטישה.
את צריכה לרכוש את אמונה, תשחקי איתה תוציאי אותה. אין לך ברירה, תצטרכי להתעלם מהנשיכות או לנסות לנטרל אותה. תנשפי לה על העיניים/ תרעידי את האצבע שלך כך שתאבד שיווי משקל (אתה שלא תיפול!) או שתשימי כפפה. אבל אל תראי לה חולשה!
בהצלחה.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בעיות! בעיות! בעיות!

שליחה על ידי eli_lea »

היי אלמוגי,

ראשית אל תתיאשי כל כך מהר,כפי שנטליקי ציינה נפרדת מהתוכי ומבחינתו זה נראה כנטישה,כנראה
גם שהיציאות מהכלוב לא כל כך עזרו למצב ולכן הנשיכות.
עתה הרגיעי את העניינים ,תני לו שקט ורגיעה,אפילו בתוך הכלוב,מידי פעם פנקי אותו (אפילו דרך הסורגים) במשהו
טעים,לאט לאט יחזור אליו הביטחון,במידה ובעוד יום יומיים הוא ימשיך בהתנהגות נמשיך הלאה.
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: בעיות עם הדררה

שליחה על ידי אלמוגי »

אוקיי.. אלי ונטלי המון תודה.
אשמע בעצותיכם (ואשמח לשמוע עוד)
אעדכן בהמשך..
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”