ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה בקשר ל קוקטייל חשוב כנסו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
tamrat
ביצה
ביצה

שאלה בקשר ל קוקטייל חשוב כנסו

שליחה על ידי tamrat »

יש לי קוקטייל האכל יד לא שיחקתי איתו זמן מסוים ועכשיו כל פעם שאני מקריב את היד לי הוא נושך אותי
האם אני יכול להרגיל אותו שוב אם כן איך? וכמה זמן זה יקח בערך?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלה בקשר ל קוקטייל חשוב כנסו

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא,

כמה זמן לא שיחקת איתו?בעיקרון אפשרי לקרב אותו אליך שוב אך זה דורש יחס חם והשקעה של זמן,וכאן שאלתך
"כמה זמן" גורמת לחוש שאתה כבר מוותר.
אי אפשר לומר כמה זמן מאחר וזה תלוי ברמה שהתוכי מפחד,בגישה שלך ועוד כמה דברים,אתה צריך לקבל החלטה
האם אתה מתכוון להשקיע ולהצליח ולא חשוב כמה זמן זה יקח או לוותר שזה גם לא רע ולהביא לו בן/בת זוג בעתיד.
tamrat
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tamrat »

תודה
וכן אני מתכון להשקיע לא ממש איכפתת לי כמה זמן רק רצית לבדוק אחרי כמה זמן זה כבר בטוח להוציא ולשחק איתו

ועוד משהו אני יכול להוציא אותו מהכלוב והוא לא עף(יש לו כנפיים והוא יודע לעוף) אבל הוא נושך אותי האם זה שאני מוציא אותו יגרום לו ליותר פחד או שאחרי זמן מסים הוא יתרגל ?

ועוד משהו קטן ואחרון שאני מכניס לא צעצוע חדש הוא מפחד מהצעצוע האם להשאיר את הצעצוע שיתרגל או להוציא אותו?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה אומר שהתוכי היה האכלת יד,זאת אומרת הוחתם ושיחקו עימו ללא בעייה,רק בזמן האחרון לא שיחקתם איתו והוא התחיל לנשוך
האם אני צודק?

ראשית לקטום את נוצות התעופה,"יש לו נוצות והוא לא עף " זה זמני, אני יכול להבטיח לך שבמוקדם או במאוחר הוא יעוף.
עדיף לתת למישהו אחר לקטום את הנוצות כדי שהתוכי לא יפתח אליך פחד ואו טינה יותר ממה שקורה עכשיו.

לאחר מכן מומלץ להרחיק אותו מהכלוב ומהטריטוריה שלו בעת הוצאתו מהכלוב,כלומר לא להשאיר אותו על הכלוב ולנסות לאמן אותו כך.
מצא מקום שקט לאלף את התוכי בו אתה יכול להעמידו,נניח משענת של כסא,שולחן,מעמד או משהו בסיגנון.
כאן אני מציע לך לקרוא את המאמר :
שינוי התנהגות של תוכי נושך.

ולאחר מכן נמשיך,לדעתי עם רצון מצידך לא תהיה בעייה.
tamrat
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tamrat »

תודה רבה עזרת לי מאוד
שלח תגובה

חזור אל “אילוף”