ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזדווגות קוקטייל
מנהל: מפקחים
הזדווגות קוקטייל
יש לי זוג קוקטייל וראיתי אותם מזדווגים
מה אני צריך לעשות אם היא תטיל ביצים?
והבנתי שצריך לבנות לה מין תא מה אני צריך לעשות?
מה אני צריך לעשות אם היא תטיל ביצים?
והבנתי שצריך לבנות לה מין תא מה אני צריך לעשות?
Re: זדווגות קוקטייל
היי שובל וברוך הבא,
לפי שאלתך הבנתי שאין לך תא הטלה,במידה ואני צודק עליך לרכוש תא הטלה המתאים בגודלו לקוקטלים(תציין בחנות)
מעבר לזה אין לך מה לעשות,הנקבה כשיגיע זמנה תטיל תדגור ותטפל בגוזלים יחד עם הזכר.
לפי שאלתך הבנתי שאין לך תא הטלה,במידה ואני צודק עליך לרכוש תא הטלה המתאים בגודלו לקוקטלים(תציין בחנות)
מעבר לזה אין לך מה לעשות,הנקבה כשיגיע זמנה תטיל תדגור ותטפל בגוזלים יחד עם הזכר.
Re: הזדווגות קוקטייל
טוב תא האלה יש בכל חנות חיות?
התוכים שלי במרפסת מתחת לגג קטן זה יהיה משנה לביצים להיות בחוץ?
תודה על העזרה
התוכים שלי במרפסת מתחת לגג קטן זה יהיה משנה לביצים להיות בחוץ?
תודה על העזרה
הביצים יהיו בתוך תא ההטלה,כמובן שצריך הגנה מגשם ושמש ישירות על התא,תדאג שיהיה להם צל.
אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא תא הטלה לקוקוטיל באחת החנויות,אתה צריך תא בגודל של 25*25*30 ס"מ.
אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא תא הטלה לקוקוטיל באחת החנויות,אתה צריך תא בגודל של 25*25*30 ס"מ.
תגידי לי מאיפה את , אני יכול להפנות אותך לשני יצרנים מעולים בנוגע לבתי הטלה.
הכי קרוב לשם שאני מכיר זה ת"א. או בב"ש.
הבן אדם בב"ש יכול להקפיץ אליך.
צור איתי קשר האישי בבקשה.
הבן אדם בב"ש יכול להקפיץ אליך.
צור איתי קשר האישי בבקשה.
דבר ראשון אני בן ואני גר בירושלים
אתה יכול לבדוק בחנות קרובה לביתך,אני בטוח שכל חנות חיות נורמאלית מחזיקה תאי הטלה.
תציין שהתא מיועד לקוקטילים.
תציין שהתא מיועד לקוקטילים.
Re: זדווגות קוקטייל
[quote="55";p="27691"]היי שובל וברוך הבא,
מעבר לזה אין לך מה לעשות,הנקבה כשיגיע זמנה תטיל תדגור ותטפל בגוזלים יחד עם הזכר.[/quote]
אלי, האם לא צריך לספק לקוקוטלים גם עלים או חומר אחר, כדי שימקמו אותו כמצע בתחתית תא ההטלה?
האם זה אינו חלק מפעילות הקינון?
מעבר לזה אין לך מה לעשות,הנקבה כשיגיע זמנה תטיל תדגור ותטפל בגוזלים יחד עם הזכר.[/quote]
אלי, האם לא צריך לספק לקוקוטלים גם עלים או חומר אחר, כדי שימקמו אותו כמצע בתחתית תא ההטלה?
האם זה אינו חלק מפעילות הקינון?