ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה-החמצה בזפק של גוזל??-דחוף
מנהל: מפקחים
שאלה-החמצה בזפק של גוזל??-דחוף
גוזל של תוכון לא מעכל כימעט בכלל האכלתי אותו בשתיים ועדיין הזפק מלא כימעט לגמרי הגוזל בן שבוע וחצי+- והגוזל השני כבר אכל עוד ארוחה והוא יותר גדול האם יש עוד משהו לעשות??
תודה חי
Re: שאלה-החמצה בזפק של גוזל??-דחוף
שהמים לא יהיו חמים מדי. פחות מהטמפ' של האוכל עצמו שנתת אפילו. בהנחה שנתת את הטמפ' המתאימה.

קודם כל תדאג שבגוזל יהיה בטמפרטורה של 33-35 מעלות , אל תאכיל במזון כלשהו והשתמש במים אלקטרוליטים ,במידה ואין
לך אז מים מורתחים ומקוררים , לא לתת כמויות גדולות של מים ממש מספר טיפות בכל פעם בתוספת עיסוי מאוד עדין (לא ללחוץ על הזפק).
המשך כך עד שתראה שיפור ועד שהאוכל יתעכל .
ישנו מאמר רציני וממצה של אווה ואני נותן לך לינק אך מעבר למה שרשמתי לך אני לא ממליץ לבצע פעולות נוספות שאווה העלת
מאחר ואדם לא מנוסה יכול לגרום לנזק רציני לגוזל ואף מוות.
בעיות זפק בהאכלת יד - אווה צורף
לך אז מים מורתחים ומקוררים , לא לתת כמויות גדולות של מים ממש מספר טיפות בכל פעם בתוספת עיסוי מאוד עדין (לא ללחוץ על הזפק).
המשך כך עד שתראה שיפור ועד שהאוכל יתעכל .
ישנו מאמר רציני וממצה של אווה ואני נותן לך לינק אך מעבר למה שרשמתי לך אני לא ממליץ לבצע פעולות נוספות שאווה העלת
מאחר ואדם לא מנוסה יכול לגרום לנזק רציני לגוזל ואף מוות.
בעיות זפק בהאכלת יד - אווה צורף
חי מה קורה?? תן דיווח , האם התוכי מסתדר?