ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
היי אני יחסית צעיר בגידול תוכים . יש לי ג'קו בשם גאקי והיא בת שנתים ו 4 חודשים.אני לא יודע כמה היא צריכה לדבר יחסית ,
אני מדבר איתה בכול יזדמנות והיא אומרת יותר מ-22 מילים כאשר יש גם כמה משפטים קצרים כמו "הלו מה קורה טוב ביי "
רציתי לדעת אם זה סביר או שאני צריך לדבר איתה יותר
אין מספר מילים "קבוע" לזן מסויים. הכל תלוי בך ובתוכי כאשר הדגש הוא בך.
אני מאמין שאם התוכי יהיה בסביבה טובה והשקעה מצידך השמיים הם הגבול.. ג'אקו זה תוכי חכם מאוד.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הנסיון שלי הוא שונה. כי אני יודע כמה אני משקיע וכמה זמן התוכי אצלי ואיזו סביבה הוא וכו'.
מעבר לכך זה דברים שתלויים רק בך.. אין חובה על מספר המילים שהתוכי חייב לרכוש,
כך שאם אתה רוצה אתה יכול להשקיע יותר זמן וללמד את התוכי יותר ואם אתה לא מעוניין
ו\או הדיבור מבחינתך הוא שולי או לא חשוב כלל אז אתה יכול להשקיע פחות.
מה שאני כן יכול להמליץ זה לדבר לתוכי ללא קשר כל הזמן (כשמתאפשר) ולשים אותו בסביבה
פעילה כי זה רק יעשה לתוכי טוב ללא הקשר כמה הוא 'יספוג' ממצב זה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הג'קו נימצה כל היום בחדר טלויזיה שזה החדר שיש בו כל היום פעילות בילתי פוסקת של כל בני המשפחה .
שלא תבין לא נכול אני ממש מישתדל לדבר איתה כל הזמן בכול מיקרה תודה רבה
סמו
פעילות של טלויזיה אני פחות אוהב למרות שעדיף על כלום. זה שיש שם פעילות של כל בני המשפחה זה מעולה.
אני משוכנע שאם היא במרכז הבית ואתה תדבר איתה אתה תראה שעם הזמן היא תרכוש אוצר מילים גדול בהרבה.