ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הביצים לא פוריות
מנהל: מפקחים
הביצים לא פוריות
היי אלי בדקתי היום את תא ההטלה ולתדהמתי גיליתי אחרי שלושה שבועות פלוס
הקוקוטילית הטילה עוד ביצה
עשיתי בדיקה לביצים והביצים לא פוריות ,מה לעשות לתת
להם עוד צאנס
או להחליף את הזכר מה עושים ?
הקוקוטילית הטילה עוד ביצה
עשיתי בדיקה לביצים והביצים לא פוריות ,מה לעשות לתת
להם עוד צאנס
או להחליף את הזכר מה עושים ?

Re: הביצים לא פוריות
כשאתה אומר הביצים לא פוריות האם בדקת את הביצים שהוטלו קודם ולא את החדשות בטעות?
היו 5 ביצים מההטלה שלפני חודש והם לא פוריות את השישית גם הוצאתי
נתקלתה בדבר כזה מה עושים ?
נתקלתה בדבר כזה מה עושים ?

הביצים לא מופרות מאחר והתוכים לא הזדווגו או שהזיווג לא היה מוצלח.נקבת קוקטיל יכולה להטיל מקבץ ביצים גם
ללא זכר בסביבה ויתכן באמת שלא היה
זיווג (אלא אם תגיד שראית),בכל מקרה הוצאת ועתה תחכה שוב להטלה ותבדוק, אין הרבה מה לעשות.
ללא זכר בסביבה ויתכן באמת שלא היה
זיווג (אלא אם תגיד שראית),בכל מקרה הוצאת ועתה תחכה שוב להטלה ותבדוק, אין הרבה מה לעשות.
שים לב שכשאתה עושה בדיקת פוריות רק לאחר שדגרו על הביצה לפחות שישה ימים, לעיתים הדגירה מתחילה מהביצה שנייה שלישית ועלולים להיווצר טעויות.וכדי שתירגע גם לי קרה ואף במספר פעמים לאורך שנתיים , אני לא החלפתי את הזכר על אף שראיתי זיווגים והביצים לא היו מופרות פשוט מאוד , לי לא היה הכי חשוב ההטלות והגוזלים ונהניתי מהתוכים , כמובן שההטלות והגוזלים הם משהו שכולם מצפים וגם אני ביניהם אך קיבלתי את המצב והמשכתי להנות מגידולם.
לעיתים בהטלות הראשונות זה לא מצליח ולעיתים גם כשהביצים מופרות לא תמיד הגוזלים שורדים בגלל טיפול לקוי של האם,לדעתי
תחכה בסבלנות,החלפת בני זוג בזה אחר זה לדעתי לא תורמים הרבה.
לעיתים בהטלות הראשונות זה לא מצליח ולעיתים גם כשהביצים מופרות לא תמיד הגוזלים שורדים בגלל טיפול לקוי של האם,לדעתי
תחכה בסבלנות,החלפת בני זוג בזה אחר זה לדעתי לא תורמים הרבה.
-
gil_zabari
- בקיעה

לא חושב שהזכר הוא מכור הבעיה, אבל יכול להיות...
השאלה עם היה זיווג או לא כי יכול להיות כמו שאלי אמר שזה הנקבה הטילה סתם ככה ביצים בלי זיווג בלי כלום.
בנתיים אל תחליף זכר.
בהצלחה.

השאלה עם היה זיווג או לא כי יכול להיות כמו שאלי אמר שזה הנקבה הטילה סתם ככה ביצים בלי זיווג בלי כלום.
בנתיים אל תחליף זכר.
בהצלחה.

זה לא אומר שלא היה. וגם אם היה זיווג זה לא אומר שהוא היה טוב.
אין נוסחת קסם,צריך סבלנות והרבה.
אין נוסחת קסם,צריך סבלנות והרבה.