ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בחיפוש חנויות חיות
מנהל: מפקחים
עזרה בחיפוש חנויות חיות
תקשיבו אני חיפשתי באנטרנט חנויות חיות ברעננה כדי לקנות תוכונים האכלת יד ומצאתי אבל או שלא עונים או שאין..
רק לחנות אחת יש אבל היא בהוד השרון...
מישהו מכיר חנות ברעננה או מישהו שמוכר ברענה שיש לו תוכונים האכלת יד?
החנויות שבדקתי:
הלגונה הכחולה-לא עונים
זו ארץ זו- אין
חיות מחמד אצל אורי-אין
כל טוב לחי-זוכר שהתקשרתי לא זוכר אם ענו או אמרו שאין..
עולם החי-אין
פינק פסנתר(היה כתוב שזה חיות לחיות מחמד)-אין חח
אם מישהו מכיר בבקשה שיתן לי...
רק לחנות אחת יש אבל היא בהוד השרון...
מישהו מכיר חנות ברעננה או מישהו שמוכר ברענה שיש לו תוכונים האכלת יד?
החנויות שבדקתי:
הלגונה הכחולה-לא עונים
זו ארץ זו- אין
חיות מחמד אצל אורי-אין
כל טוב לחי-זוכר שהתקשרתי לא זוכר אם ענו או אמרו שאין..
עולם החי-אין
פינק פסנתר(היה כתוב שזה חיות לחיות מחמד)-אין חח
אם מישהו מכיר בבקשה שיתן לי...
Re: עזרה בחיפוש חנויות חיות
תקנה ממגדלים=]!
או שתנסה את החנות שבקניון ערים....דקה מרעננה....
או שתנסה את החנות שבקניון ערים....דקה מרעננה....
יש בחנות בקניון ערים תוכונים האכלת יד? אם לא אני אבדוק..
כי ניכנסתי לאתר וראיתי חנות חיות ואת הטלפון שלהם אני יתקשרר.. אבל עדיף מגדלים.. באזור שלי..
יש פה מגדלים באזור השרון-רעננה?
כי ניכנסתי לאתר וראיתי חנות חיות ואת הטלפון שלהם אני יתקשרר.. אבל עדיף מגדלים.. באזור שלי..
יש פה מגדלים באזור השרון-רעננה?
נסה את נחום יש לו תוכונים האכלות יד ב- 50 שקל....הנה המספר: 050-8717818....
הוא מרעננה!
הוא מרעננה!
לא קונים תוכים מוחתמים מחנות כי לפעמים זה לא מוחתם באמת למשל קרוב של חבר שלי קנה שני קוקטילים מוחתמים מחנות אחד היה מוחתם ולאחד רק גזרו את הנוצות והוא ברח
וגם בד"כ חנות יותר יקר ממגדל
וגם בד"כ חנות יותר יקר ממגדל
תודה חי
אני חושב שאם כבר תוכי מוחתם זה קוקטילשהם לא יקרים אצל מגדלים ביכלל מחיר של קוקטיל נע בין 150 ל200 תוכון לא תוכי שהכי יקשר בעולם והכי יהיה נוח בהאכלת יד למרות שיש מיקרים יוצאי דופן
אבל לקוקטל גם יש חיסורים למשל שהוא לא יודע לדבר.. והוא יותר יקר מתוכון..
אתה במיקרה מכיר מגדל מהאזור שלי?
אתה במיקרה מכיר מגדל מהאזור שלי?
נכון קוקטיל יותר יקר מתוכון אבל גם כן קוקטיל מדבר ואני ראיתי במו עיני וגם כן אם תוכון מדבר זה לא הכי ברור בעולם הדיבור שלו זה לא גאקו וגם 1 ל100 ידבר מגדל מהאיזור שלך אני לא מכיר אבל אם תרצה קוקטיל האכלת יד במחיר אטרקטיבי צור קשר באישי
חח תודה אבל אני עדין ישאר עם תוכון למרות זאת תודה על ההצעה 
כמה דברים.
קודם כל קוקוטייל כן יודע לדבר. אין כמעט תוכי שאפשר להעיד עליו שאינו יכול לדבר ובטוח שלא קוקוטייל. מה שכן נאמר על הקוקוטיילים הוא שבגלל טקסי החיזור שלהם, הם לרוב נוהגים לשרוק יותר ולהיות מוזיקאליים (עד כדי למידה של מנגינות שלמות!). עם זאת, עדיין יש לא מעט קוקוטיילים שמדברים בכיף ובצורה ברורה, חיפוש ביו-טיוב יעלה לכם כמה וכמה הוכחות.
דבר שני, הסיבה העיקרית שבגללה >לא< קונים תוכים מוחתמים או מורגלים מחנות חיות היא העובדה שמהנקודה שבה נגמל ועד הנקודה שבה לקחתם אותו, מבלה התוכי זמן לא ברור (לכם) בחנות בתוך כלוב, בלי מגע יותר מדי ועם אפשרות ללא מעט טראומות מאנשים שהתקרבו אליו באופן לא תקין. במילים אחרות, השהייה הזאת בחנות הורסת את ההחתמה ואת איכותה.
מעבר לכך, העלות הגבוהה שבה הם מוכרים אותם מגוחכת לעומת זו שבה קנו אותה ולרוב הם קונים אותה ממגדלים, בדיוק כמו שפותח הדיון יכול לעשות ומומלץ שיעשה.
קודם כל קוקוטייל כן יודע לדבר. אין כמעט תוכי שאפשר להעיד עליו שאינו יכול לדבר ובטוח שלא קוקוטייל. מה שכן נאמר על הקוקוטיילים הוא שבגלל טקסי החיזור שלהם, הם לרוב נוהגים לשרוק יותר ולהיות מוזיקאליים (עד כדי למידה של מנגינות שלמות!). עם זאת, עדיין יש לא מעט קוקוטיילים שמדברים בכיף ובצורה ברורה, חיפוש ביו-טיוב יעלה לכם כמה וכמה הוכחות.
דבר שני, הסיבה העיקרית שבגללה >לא< קונים תוכים מוחתמים או מורגלים מחנות חיות היא העובדה שמהנקודה שבה נגמל ועד הנקודה שבה לקחתם אותו, מבלה התוכי זמן לא ברור (לכם) בחנות בתוך כלוב, בלי מגע יותר מדי ועם אפשרות ללא מעט טראומות מאנשים שהתקרבו אליו באופן לא תקין. במילים אחרות, השהייה הזאת בחנות הורסת את ההחתמה ואת איכותה.
מעבר לכך, העלות הגבוהה שבה הם מוכרים אותם מגוחכת לעומת זו שבה קנו אותה ולרוב הם קונים אותה ממגדלים, בדיוק כמו שפותח הדיון יכול לעשות ומומלץ שיעשה.