ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מצע לכלוב
מנהל: מפקחים
Re: מצע לכלוב
אני גם ממליצה לשים עיתון בתחתית.
כיום העיתונים אינם מיוצרים עם עופרת ולכן גם אם התוכי יכרסם אותם אין עם זה בעיה.
כיום העיתונים אינם מיוצרים עם עופרת ולכן גם אם התוכי יכרסם אותם אין עם זה בעיה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
היי ,
לא אין אצלי רשת מפרידה.
זה משהו שאמור להגיע עם הכלוב?
אני פוחדת להתקין בעצמי מפני שאני רואה את התוכי שלי מנסה ללכת על הרשת ונתקע..
זה רשת מיוחדת? או שזה רשת כמו שיש בחלונות נגד יתושים?
תודה רבה
לילי
לא אין אצלי רשת מפרידה.
זה משהו שאמור להגיע עם הכלוב?
אני פוחדת להתקין בעצמי מפני שאני רואה את התוכי שלי מנסה ללכת על הרשת ונתקע..
זה רשת מיוחדת? או שזה רשת כמו שיש בחלונות נגד יתושים?
תודה רבה
לילי
בוודאי שלא רשת יתושים, את צריכה רשת קשיחה (משהו כמו רשת של תנור אפיה ) , אולי תקחי מידות של הרשת
שאת צריכה ותצליחי למצוא מישהו שיכין לך או יחתוך עבורך חתיכה.
הרשתות מגיעות בפלטות של 2*1 מ' וזה מיותר לקנות רשת שלמה.
לגבי שאלתך אני כבר נתקלתי בכמה חברים שקנו כלוב ללא רשת תחתונה וחבל שמוכרים כלובים כאלה.
מהו גודל הכלוב או התחתית שברשותך?
שאת צריכה ותצליחי למצוא מישהו שיכין לך או יחתוך עבורך חתיכה.
הרשתות מגיעות בפלטות של 2*1 מ' וזה מיותר לקנות רשת שלמה.
לגבי שאלתך אני כבר נתקלתי בכמה חברים שקנו כלוב ללא רשת תחתונה וחבל שמוכרים כלובים כאלה.
מהו גודל הכלוב או התחתית שברשותך?
1. לדעתי רשת בתחתי זה חשוב אבל לא הכרחי, אם מקפידים להחליף את נייר העיתון פעם ביומיים.
2. לגבי החול, זה מצחיק כמה התוכים יותר חכמים מאיתנו. בעבר היה נהוג לתת לתוכים לאכול חול ושברי צדפות, מתוך אמונה שזה עוזר להם לעיכול. היום זה כבר לא נהוג, אבל מכיוון שיש מלאי, מנסים למכור אותו בתור מצע.
3. אני לא הייתי שם חול חתולים. בלי לבדוק יותר מדי, אני משוכנע שחומרי הריח בחול לא בריאים לתוכים.
2. לגבי החול, זה מצחיק כמה התוכים יותר חכמים מאיתנו. בעבר היה נהוג לתת לתוכים לאכול חול ושברי צדפות, מתוך אמונה שזה עוזר להם לעיכול. היום זה כבר לא נהוג, אבל מכיוון שיש מלאי, מנסים למכור אותו בתור מצע.
3. אני לא הייתי שם חול חתולים. בלי לבדוק יותר מדי, אני משוכנע שחומרי הריח בחול לא בריאים לתוכים.
נוי לי יש רשת בתחתית הכלוב ואני מחליף עיתון יום יום , ג'אקו מלשלש די הרבה וחלק מהאוכל נזרק למטה , לא הייתי
רוצה לראות את התוכי שלי נובר בלשלשת , הרשת יוצרת הפרדה בין התוכי לפסולת וטוב שכך.
אני מראש לא הייתי קונה כלוב ללא רשת בתחתית , יתכן והיצרן חוסך מספר שקלים אך לתוכי בהחלט עדיף להתהלך על רשת.
כפי שציינת היצרנים ימכרו הכל בכל שם שיעזור להם לקידום המכירות , דעתי כדעתך בנושא , מיותר לחלוטין ואיך לאה אומרת
"שימוש בעיתון לתוכילעיתים מצדיק את קנייתו
.
רוצה לראות את התוכי שלי נובר בלשלשת , הרשת יוצרת הפרדה בין התוכי לפסולת וטוב שכך.
אני מראש לא הייתי קונה כלוב ללא רשת בתחתית , יתכן והיצרן חוסך מספר שקלים אך לתוכי בהחלט עדיף להתהלך על רשת.
כפי שציינת היצרנים ימכרו הכל בכל שם שיעזור להם לקידום המכירות , דעתי כדעתך בנושא , מיותר לחלוטין ואיך לאה אומרת
"שימוש בעיתון לתוכילעיתים מצדיק את קנייתו
.Re: מצע לכלוב
היי,
קוטרו של תחתית הכלוב של טאקי (התוכי) הוא 40.
בעבר הם אכלו חול של צדפות? איזה מוזר זה, רעיון שיווקי טוב אם כך.
דרך טובה להיפטר ממלאי וממש מצחיק שהוא החליט לאכול את זה גם:)
הוא ממש חכם אני מתלהבת ממנו כל פעם מחדש , הוא לומד כל כך הרבה וכל כך מהר , לימדתי אותו מאוד מהר לתת "נשיקה" והיום הוא כבר שיכלל את זה ל"נשיקה באויר" , הוא עושה רעש של נשיקה ואני מחזירה לו והוא מאושר.
הוא ממש מצחיק אותי וזה רק אחד הדברים שהוא עושה (אני יודעת שאני נשמעת מטופשת , אבל אין מה לעשות אני מואהבת בקטנצי'ק הזה)
הוא גם למד לומר את השם שלו כשהוא בכלוב ולא משחררים אותו, כאילו הוא רוצה להזכיר שהוא נמצא שם.
תודה לילי
קוטרו של תחתית הכלוב של טאקי (התוכי) הוא 40.
בעבר הם אכלו חול של צדפות? איזה מוזר זה, רעיון שיווקי טוב אם כך.
דרך טובה להיפטר ממלאי וממש מצחיק שהוא החליט לאכול את זה גם:)
הוא ממש חכם אני מתלהבת ממנו כל פעם מחדש , הוא לומד כל כך הרבה וכל כך מהר , לימדתי אותו מאוד מהר לתת "נשיקה" והיום הוא כבר שיכלל את זה ל"נשיקה באויר" , הוא עושה רעש של נשיקה ואני מחזירה לו והוא מאושר.
הוא ממש מצחיק אותי וזה רק אחד הדברים שהוא עושה (אני יודעת שאני נשמעת מטופשת , אבל אין מה לעשות אני מואהבת בקטנצי'ק הזה)
הוא גם למד לומר את השם שלו כשהוא בכלוב ולא משחררים אותו, כאילו הוא רוצה להזכיר שהוא נמצא שם.
תודה לילי
היי לילי ,
לא עולה בדעתי לאיפה לשלוח אותך, אבל בכל זאת אם מקום מגורייך בתל אביב ישנו ברחוב הקונגרס 10 בתל אביב
בחור בשם אליאס, הבחור מוכר ובונה כלובים לתוכים בגדלים שונים.אם תגיעי עם הכלוב או עם מידות אני בטוח
שהוא יפתור לך את הבעיה ויספק לך רשת מתאימה.
נשמע שטאקי עושה חיים אצלך , הוא לא מעוניין להצטלם ?מי יודע לאן הוא יכול להגיע עם פירסום אצלנו
לא עולה בדעתי לאיפה לשלוח אותך, אבל בכל זאת אם מקום מגורייך בתל אביב ישנו ברחוב הקונגרס 10 בתל אביב
בחור בשם אליאס, הבחור מוכר ובונה כלובים לתוכים בגדלים שונים.אם תגיעי עם הכלוב או עם מידות אני בטוח
שהוא יפתור לך את הבעיה ויספק לך רשת מתאימה.
נשמע שטאקי עושה חיים אצלך , הוא לא מעוניין להצטלם ?מי יודע לאן הוא יכול להגיע עם פירסום אצלנו