חולה עליהם הבעיה היא שאמא שלי לא מתה על רעיון התוכי אך מסכימה אבל אני צריך למצוא בחנות קרובה מצאתי חנות קרובה לבית שיש בה שתי אלכסנדרין לא האכלת יד..
מהרגע הראשון שראיתי את הזכר נדלקתי הוא מדבר קצת והוא ממש חמוד כשהושתתי לו אצבע לכלוב הוא פתח את הפה שלו לאט לא היה נראה תוקפני מזכיר קקדו שמשתמש בלשון שלו אבל מהלחץ לא בדקתי.... השאלה האם אני יכול להררגיל אותו בלי הרבה קושי ולהינות ממנו?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלכסנדרין הרגלה
מנהל: מפקחים
Re: אלכסנדרין הרגלה
בשום אופן לא,תוכי שאינו האכלת יד ומוחתם כראוי יגרום לבעיות וצרות בעתיד, לכן אני לא מציע לך לעשות את הצעד.
הם באמת מקסימים.
חכה עוד קצת. עונת הדגירה עוד מעט מתחילה.אצלי הם כבר התחילו להזדווג, וזה אומר שבאביב בקרוב יהיו גוזלים האכלת יד.
אז קצת סבלנות כדאי לחכות.
חכה עוד קצת. עונת הדגירה עוד מעט מתחילה.אצלי הם כבר התחילו להזדווג, וזה אומר שבאביב בקרוב יהיו גוזלים האכלת יד.
אז קצת סבלנות כדאי לחכות.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מסכים. למה לרכוש תוכי שמראש לא מוחתם טוב?
להרגיל תוכי עלול להיות תהליך ארוך ויתכן כי לא תהיה לך האפשרות להרגיל אותו אלייך. זה מאוד תלוי בהחתמה.
עדיף לחכות בסבלנות ולמצוא תוכי מוחתם ברמה טובה. במיוחד כשאתה מציין "להרגיל אותו בלי הרבה קושי" אני
ממליץ מאוד לוותר ולחפש תוכי אחר.
להרגיל תוכי עלול להיות תהליך ארוך ויתכן כי לא תהיה לך האפשרות להרגיל אותו אלייך. זה מאוד תלוי בהחתמה.
עדיף לחכות בסבלנות ולמצוא תוכי מוחתם ברמה טובה. במיוחד כשאתה מציין "להרגיל אותו בלי הרבה קושי" אני
ממליץ מאוד לוותר ולחפש תוכי אחר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **