ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
מנהל: מפקחים
מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
אוקיי
אני רוצה לקנות תוכי האכלת יד לא משהו יקר ושיהיה חמוד.
כרגע קיבלתי מחבר בעל חנות חיות כמה עצות לגבי כמה תוכים:
1. דררה כחולה, חלק אמרו לי שהם רועשים וחלק אמרו לי שלא מה נכון?, כושר דיבור?, מחיר?.
2. קוקטייל, הבנתי שהוא תוכי חמוד מאוד ויחסית לא צרחן אבל מצד שני בעל יכולת דיבור ירודה, מחיר?.
3. קוניר כחול כתר/כחול ראש, הבנתי שהוא אינטיליגנט ובעל כושר דיבור טוב מאוד אבל מצד שני רעשן ויקר,מה נכון ומחיר.
4. אלכסנדרין, אני לא ממש יודע הרבה עליו אשמח לפרטים, מחיר?.
חוץ מזה אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע על תוכים במחיר סביר עד 900 בערך רק שלא יהיה צווחן או רועש מדי.
ואם יש לכם מקומות שאתם מכירים מגדלים, חוות תגידו, הבנתי שמחנויות לא טוב לקנותץ
בבקשה תשובות אני רוצה לקנות כבר השבוע.תודה.
אני רוצה לקנות תוכי האכלת יד לא משהו יקר ושיהיה חמוד.
כרגע קיבלתי מחבר בעל חנות חיות כמה עצות לגבי כמה תוכים:
1. דררה כחולה, חלק אמרו לי שהם רועשים וחלק אמרו לי שלא מה נכון?, כושר דיבור?, מחיר?.
2. קוקטייל, הבנתי שהוא תוכי חמוד מאוד ויחסית לא צרחן אבל מצד שני בעל יכולת דיבור ירודה, מחיר?.
3. קוניר כחול כתר/כחול ראש, הבנתי שהוא אינטיליגנט ובעל כושר דיבור טוב מאוד אבל מצד שני רעשן ויקר,מה נכון ומחיר.
4. אלכסנדרין, אני לא ממש יודע הרבה עליו אשמח לפרטים, מחיר?.
חוץ מזה אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע על תוכים במחיר סביר עד 900 בערך רק שלא יהיה צווחן או רועש מדי.
ואם יש לכם מקומות שאתם מכירים מגדלים, חוות תגידו, הבנתי שמחנויות לא טוב לקנותץ
בבקשה תשובות אני רוצה לקנות כבר השבוע.תודה.
נערך לאחרונה על ידי idan37 ב 04 ינואר 2009 21:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
Re: מטתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
לך על קוניור גרין צ'יק לפי מה שאני יודע הוא תוכי שקט ואינטיליגנט והוא יכול להגיד 2-3 מילים והמחיר שלו 600-800 תלוי במגדל
Re: מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
אני חושבת שכדי לך לקנות קווקטייל
תוכי חמוד לא רעשן וגם די זול בין 250-300
תוכי חמוד לא רעשן וגם די זול בין 250-300
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
ממליץ על האלכסנדרין אבל זה לא בתקציב אז הגרין צ'יק.
שניהם חמודים מאוד!
שניהם חמודים מאוד!
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
תסלח לי אבל אני לא מסכימה עם דרך ההתבטאות שלך. אם יש תוכי קטן, ואם יש תוכי שלא מדבר טוב, ואם יש תוכי שהצבעים שלו פחות מרהיבים לא הופך אותו ל"מעפן". כל תוכי עומד בפני עצמו.
ולגבי שאלתך,אני ממליצה לך על קוקטייל כמו צוריאל. תוכי מקסים בעיני. הזכרים יכולים לשרוק מנגינות באופן נפלא ולעיתים רחוקות לדבר 2-3 מילים. הנקבות לא מדברות ולא שורקות בכלל (אבל כן מצייצות), תוכי לא רועש וחברותי מאוד. ובעיניי גם יפה. ניתן למצוא אותו במגוון צבעים ו'מוטציות'.
ולגבי שאלתך,אני ממליצה לך על קוקטייל כמו צוריאל. תוכי מקסים בעיני. הזכרים יכולים לשרוק מנגינות באופן נפלא ולעיתים רחוקות לדבר 2-3 מילים. הנקבות לא מדברות ולא שורקות בכלל (אבל כן מצייצות), תוכי לא רועש וחברותי מאוד. ובעיניי גם יפה. ניתן למצוא אותו במגוון צבעים ו'מוטציות'.
נערך לאחרונה על ידי נטליקי ב 04 ינואר 2009 23:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
דבר ראשון ברוך הבא
אני ממליץ לך על סנגל
תוכי נוח למתחילים ושקט עם יכולת דיבור די טובה(לא כמו ג'אקו אבל עדיין)
הוא עולה בסביבות ה500-1000 שקל
אני ממליץ לך להכנס ללקסיקון לקרוא חומר על סוגי התוכים ועל המאפיינים שלהם.
בהצלחה בקניה
עידו
אני ממליץ לך על סנגל
תוכי נוח למתחילים ושקט עם יכולת דיבור די טובה(לא כמו ג'אקו אבל עדיין)
הוא עולה בסביבות ה500-1000 שקל
אני ממליץ לך להכנס ללקסיקון לקרוא חומר על סוגי התוכים ועל המאפיינים שלהם.
בהצלחה בקניה
עידו
[quote="894";p="34407"]תסלח לי אבל אני לא מסכימה עם דרך ההתבטאות שלך. אם יש תוכי קטן, ואם יש תוכי שלא מדבר טוב, ואם יש תוכי שהצבעים שלו פחות מרהיבים לא הופך אותו ל"מעפן". כל תוכי עומד בפני עצמו.
לגבי שאלתך, אני ממליצה לך על קוקטייל כמו צוריאל. תוכי מקסים בעיני. הזכרים יכולים לשרוק מנגינות באופן נפלא ולעיתים רחוקות לדבר 2-3 מילים. הנקבות לא מדברות ולא שורקות בכלל (אבל כן מצייצות), תוכי לא רועש וחברותי מאוד. ובעיניי גם יפה. ניתן למצוא אותו במגוון צבעים ו'מוטציות'.[/quote]
צודקת באמת לא ידעתי איך לנסח בסוף כתבתי ככה.
שיניתי. =)
תודה לכולם אשמח לעוד תגובות =)
לגבי שאלתך, אני ממליצה לך על קוקטייל כמו צוריאל. תוכי מקסים בעיני. הזכרים יכולים לשרוק מנגינות באופן נפלא ולעיתים רחוקות לדבר 2-3 מילים. הנקבות לא מדברות ולא שורקות בכלל (אבל כן מצייצות), תוכי לא רועש וחברותי מאוד. ובעיניי גם יפה. ניתן למצוא אותו במגוון צבעים ו'מוטציות'.[/quote]
צודקת באמת לא ידעתי איך לנסח בסוף כתבתי ככה.
שיניתי. =)
תודה לכולם אשמח לעוד תגובות =)
נערך לאחרונה על ידי idan37 ב 04 ינואר 2009 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
עידו אני מחזק את דבריך לגבי הסנגל תוכי ידידותי ויפה,
אופציה שניה אלכסנדרין ,
אופציה שניה אלכסנדרין ,

עידן
מה שאני הכי ממליץ לך זה שתקרא בלקסיקון על סוגי התוכים ותחליט איזה סוג אתה רוצה לגדל
אתה יכול גם להכנס למחירון התוכים ולראות את טווח המחירים בין מגדלים של סוגי תוכים.
מחירון תוכים מחירון
מה שאני הכי ממליץ לך זה שתקרא בלקסיקון על סוגי התוכים ותחליט איזה סוג אתה רוצה לגדל
אתה יכול גם להכנס למחירון התוכים ולראות את טווח המחירים בין מגדלים של סוגי תוכים.
מחירון תוכים מחירון
תודה רבה עידו