ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
מנהל: מפקחים
Re: מתלבט איזה תוכי לקנות (האכלת יד) אשמח לעזרה =)
עידו וחזי,
הסנגל והאלכסנדרין הם אופציה טובה אבל הם קצת יותר מהתקציב שלי...
חוץ מזה ראיתי שהגרין צ'יק עולה 600 שקל לבודד מוחתם, האם זה ככה ברב המקומות? חוות הס לדוגמה שמה קניתי את התוכי הקודם שהיה לי, הבנתי שזה מקום טוב מאוד לקניית תוכים.
הסנגל והאלכסנדרין הם אופציה טובה אבל הם קצת יותר מהתקציב שלי...
חוץ מזה ראיתי שהגרין צ'יק עולה 600 שקל לבודד מוחתם, האם זה ככה ברב המקומות? חוות הס לדוגמה שמה קניתי את התוכי הקודם שהיה לי, הבנתי שזה מקום טוב מאוד לקניית תוכים.
עזוב אותך חוות...סתם יקרים פי 2...!
תקנה ממגדלים ואם אתה צריך המלצה למגדל גרינציקים יש לי בשבילך..!
תקנה ממגדלים ואם אתה צריך המלצה למגדל גרינציקים יש לי בשבילך..!
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
איזה תוכי היה לך לפני זה?
רק שתדע
אני קניתי את הקוניור שמש שלי מכפר הס ב1400 שקל ושאלתי את טווח המחירים פה באתר ואמרו לי 500-700 שקל.
דבר שני בחוות יש הרבה יותר סיכוי למחלות ולקנות תוכי חולה כי התוכים עוברים רק בדיקה בסיסית (טפילים ועוד מחלה שהיא לא כלמישיב וB&F מחלת המקור והנוצות) לכן לא כדי לקנות בחוות
וממגדלים זה הרבה יותר זול וההחתמה יותר טובה כי המגדל משקיע בגוזל ונותן לו יחס אישי לעומת חוות שלא עושים את זה.
תעדכן אותי ואותני חחח
עידו
אני קניתי את הקוניור שמש שלי מכפר הס ב1400 שקל ושאלתי את טווח המחירים פה באתר ואמרו לי 500-700 שקל.
דבר שני בחוות יש הרבה יותר סיכוי למחלות ולקנות תוכי חולה כי התוכים עוברים רק בדיקה בסיסית (טפילים ועוד מחלה שהיא לא כלמישיב וB&F מחלת המקור והנוצות) לכן לא כדי לקנות בחוות
וממגדלים זה הרבה יותר זול וההחתמה יותר טובה כי המגדל משקיע בגוזל ונותן לו יחס אישי לעומת חוות שלא עושים את זה.
תעדכן אותי ואותני חחח
עידו
[quote="994";p="34422"]עזוב אותך חוות...סתם יקרים פי 2...!
תקנה ממגדלים ואם אתה צריך המלצה למגדל גרינציקים יש לי בשבילך..![/quote]
ניר אם אתה יכול אשמח לקבל פרטים על המגדל גרין צ'יקים שאתה מכיר.
תקנה ממגדלים ואם אתה צריך המלצה למגדל גרינציקים יש לי בשבילך..![/quote]
ניר אם אתה יכול אשמח לקבל פרטים על המגדל גרין צ'יקים שאתה מכיר.
[quote="1715";p="34431"]רק שתדע
תעדכן אותי ואותני חחח
עידו[/quote]
זה בדיוק בעיה שאני לא כ"כ מכיר מגדלים, אם אתה מכיר אשמח אם תגיד לי.
אגב הקוואקר שקניתי מכפר הס היה תוכי שמח וחמוד עד שאחרי 3 חודשים חרתי הביתה וראיתי אותו שוכב מת על ריצפת הכלוב=(...
אז אולי יש משהו במה שאתה אומר.
תעדכן אותי ואותני חחח
עידו[/quote]
זה בדיוק בעיה שאני לא כ"כ מכיר מגדלים, אם אתה מכיר אשמח אם תגיד לי.
אגב הקוואקר שקניתי מכפר הס היה תוכי שמח וחמוד עד שאחרי 3 חודשים חרתי הביתה וראיתי אותו שוכב מת על ריצפת הכלוב=(...
אז אולי יש משהו במה שאתה אומר.
אני מצטרף לכל מי שהמליץ על קוקוטייל בטווח המחירים שלך.
את שאר הכסף תשקיע בציוד מתאים ובצעצועים וכו.
מה שכן, מאד חושב שתקנה אותו ממגדל פרטי שהחתים אותו באופן אישי ושהשקיע בו הרבה. קוקוטייל הוא תוכי מקסים כשהוא מוחתם כמו שצריך. מחווה לא הייתי מביא בלי שום קשר למחיר.
דררה לא.
קונייר - אפשר.
סגנל - אפשר.
את שאר הכסף תשקיע בציוד מתאים ובצעצועים וכו.
מה שכן, מאד חושב שתקנה אותו ממגדל פרטי שהחתים אותו באופן אישי ושהשקיע בו הרבה. קוקוטייל הוא תוכי מקסים כשהוא מוחתם כמו שצריך. מחווה לא הייתי מביא בלי שום קשר למחיר.
דררה לא.
קונייר - אפשר.
סגנל - אפשר.

עם אתה רוצה לקנות ממגדלים באתר
אז תעלה נושא בפורום קניה ומכירה שאומר שאתה רוצה לקנות תוכי מסוג (מה שאתה רוצה).
הם יציאו לך מחירים כבר ותחשוב עם זה המחיר שאתה מוכן לשלם עבור התוכי.
אל תשכח שצריך גם כלוב ואוכל וכלים וצעצועים.
עם אתה הולך להשתמש בכלוב של הקוואקר אז כדי שתחטא אותו עם הרבה ומים והרבה מאוד סבון!!
אז תעלה נושא בפורום קניה ומכירה שאומר שאתה רוצה לקנות תוכי מסוג (מה שאתה רוצה).
הם יציאו לך מחירים כבר ותחשוב עם זה המחיר שאתה מוכן לשלם עבור התוכי.
אל תשכח שצריך גם כלוב ואוכל וכלים וצעצועים.
עם אתה הולך להשתמש בכלוב של הקוואקר אז כדי שתחטא אותו עם הרבה ומים והרבה מאוד סבון!!
עידו תודה רבה על העזרה, נראה לי שאני אשתמש בכלוב של הקוואקר בגלל שזה היה כלוב גדול ויקר וגם יש לי בו המון צעצועים וציוד אני פשוט אנקה ואחטא את הכל טוב טוב.
אני אפרסם מודעה הבעיה היא שכרגע אני מתלבט בין הקוקטייל לקוניור גרין צ'יק, מה עדיף?,
אני אפרסם מודעה הבעיה היא שכרגע אני מתלבט בין הקוקטייל לקוניור גרין צ'יק, מה עדיף?,